RH 2011

Cavallaro Napoli is nieuwe Fashion Supplier KNLTB

"

Het Italiaanse merk Cavallaro Napoli is de komende jaren Official Fashion Supplier van de KNLTB. Op het NTC in Amstelveen werd de afgelopen week de overeenkomst ondertekend door Jacco Eltingh en Giuseppe Cavallaro. Het TeamNL Davis Cup team trad zaterdag bij het official dinner van de Davis Cup Finals in Madrid voor het eerst aan in de nieuwe Cavallaro outfit.

"

De komende 3 jaar zal Cavallaro Napoli de staf, spelers en speelsters van het Davis Cup en Fed Cupteam en de directie en bestuursleden van de KNLTB voorzien van nieuwe outfits.

Jacco Eltingh, technisch en commercieel directeur KNLTB: “Wij zijn erg blij met deze nieuwe supplier van onze kleding voor officiële gelegenheden. Cavallaro staat bekend om zijn vakmanschap en heeft eerder in samenwerkingen met voetbal en wielrennen laten zien dat zij vernieuwend zijn en goed passen bij een sportorganisatie als de KNLTB. De pakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een goed draagcomfort voor zowel mannen als vrouwen. Daarmee kunnen we de komende drie jaar als vertegenwoordigers van de KNLTB en tennis in Nederland uitstekend voor de dag komen.”

Cavallaro staat bekend als sport-minded bedrijf en trad met het recente Team Jumbo-Visma partnership voor het eerst ook buiten het voetbal. Die verbreding van focus is heel goed bevallen. Het partnership met de KNLTB is dan ook een prachtige aanvulling die weer nieuwe kansen met zich meebrengt. Giuseppe Cavallaro, oprichter van Cavallaro Napoli“Tennis is een echte familiesport die wordt gespeeld door jong en oud. Dat is natuurlijk een fantastische match voor ons bedrijf waar het familiegevoel centraal staat. Daarnaast passen onze veelzijdige collecties goed bij de doelgroep. We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking!

Over Cavallaro 

Fare una bella figura betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin waar Cavallaro Napoli als merk voor staat; een premium fashion merk dat niet bang is om op te vallen. Om klassiekers opnieuw uit te vinden, met een eigen Cavallaro twist. Om de allerbeste versie van zichzelf te zijn. En dat is precies hoe Cavallaro wil dat mensen zich voelen in Cavallaro: de allerbeste versie van zichzelf. Eigentijds, elegant en met een preppy twist, Cavallaro staat voor moderne verfijning.