Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (103)

Partnership Dunlop & K•Swiss met 3 jaar verlengd

Dunlop & K•Swiss blijven de komende 3 jaar official supplier van de KNLTB. Naast tennis mag nu ook padel rekenen op de ondersteuning van materialen zoals ballen, rackets, accessoires en kleding. Komende 3 jaar wordt de samenwerking verder uitgebreid met producten en pakketten speciaal voor het jeugdtennis, leraren en verenigingen.

Dunlop is al ruim 60 jaar partner van de KNLTB en is hiermee de trouwste sponsor van de tennisbond, en daarbij een belangrijke leverancier van onder andere ballen bij de door de KNLTB georganiseerde toernooien. Daarnaast is Dunlop nu naast het merk K•Swiss ook kledingsponsor. “De verlenging van de samenwerking met Dunlop en K•Swiss is een schitterend voorbeeld van goed partnership in deze moeilijke coronatijden”, zegt Jacco Eltingh, commercieel directeur van de KNLTB. 

Frans Swinkels, Managing Director Dunlop International Europe Ltd.: "We zijn enorm trots dat we de samenwerking met de tennisbond kunnen continueren. Dunlop en K•Swiss dragen onverminderd de tennisport een warm hart toe. Middels ons brede arsenaal aan rackets, ballen, accessoires, kleding en schoenen ondersteunen wij ook de aankomende drie jaar diverse KNLTB projecten- en evenementen om de tennisport verder te laten groeien. Ook het partnership voor padel stemt ons positief, daar waar wij graag bijdragen aan de promotie van deze opkomende sport".