Continu founding partner KNLTB Padel

Continu founding partner van KNLTB Padel

Continu Professionals is één van de eerste founding partners van KNLTB Padel. De samenwerking werd beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht. Continu tekende een overeenkomst om de komende 3 jaar samen met de KNLTB verder bouwen aan de groei van de padelsport in Nederland.

De padelsport groeit hard in Nederland. Door gezamenlijke activaties met de founding partners wil de KNLTB de sport verder professionaliseren en het dynamische en verrassende karakter van de sport zichtbaar maken bij een breed publiek.

Ramses Peppinck, commercieel directeur van Continu Professionals is blij met deze samenwerking: “Wij geloven dat iedereen wil groeien in zijn of haar carrière. Maar in een (digitale) wereld waarin we constant aan staan en geprikkeld worden kan het nog wel eens uitdagend zijn om alle ballen in de lucht te houden en gefocust te blijven. Met een padelracket in de hand, bal op het veld en beweging in de voeten willen wij samen ruimte creëren. Want met ruimte in het hoofd en nieuwe energie in je lichaam ben je fitter en scherper op de werkvloer. En kan je blijven groeien.“

Continu Professionals is één van de eerste founding partners van KNLTB Padel. Albert-Jan Smid, commercieel manager KNLTB: “Fantastisch dat Continu aan boord is en we samen deze nieuwe sport omarmen. De sport groeit hard maar staat qua professionaliteit en activiteiten nog in de kinderschoenen. Een mooi moment om in te stappen dus. We hebben ruimte voor 4 founding partners, dit weekend tekenen we ook met de 2e partner en we zijn met een aantal partijen voor de resterende 2 plekken in gesprek’’.

Groei

In Nederland zijn al meer dan 220 locaties en er komen wekelijks nieuwe banen bij. De verwachting is dat er eind dit jaar meer dan 600 banen zijn en dat dit doorgroeit naar 1200 banen in 2024. Zo’n 80% van de banen ligt bij tennisverenigingen, 20% bij commerciële centra. Ons land telt op dit moment al meer dan 75.000 padelspelers (waarvan 25.000 bij verenigingen). Voor 2024 verwachten we 140.000 actieve spelers. Padel valt sinds juli 2020 officieel onder de KNLTB.