Padel Noordwijk 2019 126

Michael van der Knoop benoemd als bestuurslid Padel

Michael van der Knoop is tijdens de Ledenraadsvergadering op 22 september jl. benoemd tot bestuurslid Padel. Hij volgt hiermee Bart Keuper op, die in maart 2021 heeft aangegeven zijn functie als Bondsbestuurslid Padel uiterlijk per einde van 2021 te willen neerleggen. De voorspoedige en goede implementatie van padel binnen de KNLTB was zijn motivatie. Bart was per juli 2020 tot het Bondsbestuur toegetreden als onderdeel van de fusie NPB-KNLTB.

Michael van der Knoop is een zeer gemotiveerde en gepassioneerd bestuurder en ondernemer met een goede staat van dienst in de Europese markt. Hij heeft uitgebreide ervaring in het leiden van internationale teams in verschillende markten (Europa, Aziƫ, Amerika), kan breed strategisch denken, heeft een sterk ondernemersvermogen en is commercieel en resultaatgericht. Michael is een ervaren bestuurder als voorzitter van hockeyclub Schaerweijde en was nauw betrokken bij de plannen en realisatie van de padelbanen bij Shot in Zeist. Michael wil graag bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van padel in Nederland.

De Ledenraad heeft ingestemd met de benoeming van Michael van der Knoop als bestuurslid met het aandachtsgebied Padel per 22 september 2021. Bondsbestuursleden worden benoemd voor de duur van drie jaar tot een maximale zittingsperiode van 9 jaar.