Evian Official Water Supplier

evian® wordt Official Water Supplier van KNLTB

Leverancier van natuurlijk mineraalwater evian heeft zich verbonden aan de KNLTB als Official Water Supplier. Zowel bij topsportevenementen als bij breedtesportactiviteiten op verenigingen en tenniscentra zal evian water worden aangeboden. KNLTB en evian zullen samenwerken om met speciale recyclepunten het thema duurzaamheid op verenigingen onder de aandacht te brengen.

Het water van evian komt uit het hart van de Franse Alpen en reist gedurende meer dan 15 jaar door de rotsen, waar het op een natuurlijke manier wordt gefilterd en mineralen oppikt.

Al meer dan 30 jaar is evian sterk verbonden met de tennissport door partnerships met de US Open, Wimbledon en ambassadeurschappen met onder andere Stan Wawrinka en Emma Raducanu. Marcha de Groot, Brand Manager evian NL: “Of het nu op de tennisbaan of in de kantine is, we zijn trots dat we samenwerken en de hydratatie voorzien van enkele van ’s werelds beste atleten en sportevenementen. Het is geweldig dat we door het partnership met de KNLTB ook de mogelijkheid hebben evian op veel plaatsen in Nederland te presenteren.”

Pascal Kamp, manager Marketing & Partnerships: “We zijn erg blij dat we een partij als evian nu kunnen verbinden aan de tennissport in Nederland. Bij verschillende KNLTB-evenementen zoals Davis- en Billie Jean King Cup wordt evian water gedronken. Maar het is ook heel mooi dat tennisverenigingen en de gehele tennissport gebruik kunnen maken van speciale samengestelde evian toernooipakketten. Daarnaast wordt evian naamgever van Tennis on Tour programma, waarmee het watermerk ook een bijdrage levert aan een feestje op de clubs.”

Bij alle KNLTB georganiseerde topsportevenementen en evian Tennis on Tour zullen zichtbare recyclepunten op locatie worden geplaatst. Daarmee dragen KNLTB en evian bij aan het bewustzijn over duurzaamheid en worden verenigingen gestimuleerd om plastic flesjes te recyclen.