Padel Tennis Rackets

Online KNLTB Vragenuur met Jacco Eltingh

Meer mensen laten tennissen en padellen, daar zetten we ons dagelijks vanuit het NTC in Amstelveen en met vele vrijwilligers in het land voor in.

Om dat te realiseren kijken we goed naar de ontwikkelingen in de branche, zowel de topsport als de breedtesport. We zorgen dat onze activiteiten aansluiten op de behoeften van onze achterban, de verenigingen, de leraren, de spelers, onze commerciƫle en maatschappelijke partners, de zelfstandige tennis- en padelcentra en natuurlijk de fans.

Heb je een vraag aan de KNLTB over het beleid en/of keuzes die gemaakt worden? Over topsport, het NTC, selecties, leraren, verenigingen, de samenwerking met commerciƫle centra, competities en toernooien, evenementen, Fair Play of bestuurlijke zaken? Elke maand staat het KNLTB Vragenuur open (via Zoom), met telkens een andere gast en een ander onderwerp. Schakel online in en stel je vraag. Je krijgt direct antwoord.

Het eerste KNLTB Vragenuur is dinsdag 5 september om 19.30 uur met Technisch Directeur Jacco Eltingh, over talentontwikkeling en opleidingen, zowel voor tennis als padel.

Je kunt meedoen met het vragenuur via deze Zoomlink.