KNLTB Podcast met Erik Poel

KNLTB Podcast over het hoofdpijndossier van de KNLTB: verdwijnen van indoortennisbanen

In ongeveer 10 jaar tijd zijn in Nederland ruim 400 indoortennisbanen verdwenen. Dat is jammer, want tennissen buiten in de winter is vooral voor jeugd en leraren minder plezierig. En om goede vaardigheden te ontwikkelen is trainen en wedstrijden spelen ook binnen nodig. Een van de redenen dat die indoortennisbanen verdwenen zijn is de komst van padelbanen, terwijl padel net als tennis ook onder de KNLTB valt. Een hoofdpijndossier dus.

In de KNLTB Podcast vertelt algemeen directeur Erik Poel aan Steffan Kok over dit hoofdpijndossier, waarom het van belang is dat er ook indoortennisbanen zijn en legt hij uit wat de KNLTB er aan doet, bijvoorbeeld met het ‘hallenplan’ en een ‘vlekkenkaart’. Wil je weten wat dat is? Luister dan de KNLTB Podcast over het verdwijnen van indoortennisbanen.