KNLTB TennisDirect x PadelDirect

KNLTB en TennisDirect breiden partnership uit met PadelDirect

TennisDirect blijft de komende 3 jaar official partner van de KNLTB. Het partnership is verlengd en uitgebreid met PadelDirect. Dit werd maandagavond officieel bekrachtigd tijdens de jaarlijkse uitreiking van de KNLTB Tennis Awards op het NTC in Amstelveen.

TennisDirect is dé grootste tennisspecialist van de Benelux en één van de grootste (e-commerce) tennis platformen van Europa. Al sinds 2016 is TennisDirect official partner van de KNLTB. Naast het partnership met de KNLTB hebben Tennis- en PadelDirect veel samenwerkingen met clubs, toernooien en is TennisDirect verbonden aan de KNLTB Masters. Voor KNLTB-leden zijn er directe aanbiedingen en acties en er zijn verschillende sponsormogelijkheden voor verenigingen.

COO Robert Jan Peters zegt: “De KNLTB, TennisDirect en PadelDirect horen bij elkaar. Door ook breed actief te zijn in de tennis- en padelcommunity, groeiden onze platformen uit tot een waar begrip in deze sporten. De jarenlange partnerships met de KNLTB, ABN AMRO Open, Libéma Open en honderden tennis- en padelclubs in combinatie met het grootste tennis- en padelaanbod zijn essentieel om dé specialist te zijn in deze twee sporten."

Erik Poel, algemeen directeur KNLTB is verheugd met dit partnership. “TennisDirect is al jaren een trouwe partner van ons. Daar profiteren onze leden, verenigingen en leraren ook van. Of het nu gaat om toernooipakketten, korting op materialen voor leraren of acties voor nieuwe en bestaande leden, er is voordeel voor iedereen. Nu padel zo hard groeit is het fijn dat we ook voor deze sport een goede partner hebben. Samen kunnen we ons inzetten om meer mensen te laten tennissen en padellen.”

TennisDirect en PadelDirect zijn onderdeel van Passa Sports, een gevestigde e-commerce speler met specialistische platformen in de Benelux, Duitsland en Scandinavië en actief in negen verschillende sporten, waaronder VoetbalDirect, RunningDirect, HockeyDirect en HandbalShop.