Dunlop K Swiss KNLTB

Partnership Dunlop & K•Swiss met 3 jaar verlengd

Ook de komende 3 jaar zijn Dunlop en K-Swiss Official Partner van de KNLTB. Het partnership werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op het NTC in december officieel verlengd. Zowel tennis als padel mag rekenen op de ondersteuning van materialen zoals ballen, rackets, accessoires en kleding.

Dunlop is al meer dan 65 jaar partner van de KNLTB en al vele jaren een belangrijke leverancier van onder andere ballen bij de KNLTB toernooien. Daarnaast zijn Dunlop en K•Swiss ook kledingsponsor. “Dunlop is met afstand onze trouwste sponsor, daar zijn we trots op. De kwaliteit van de Dunlop producten is een belangrijke waarde in onze sport, zowel voor onze eigen evenementen als bij onze verenigingen. Fijn dat we deze succesvolle samenwerking voortzetten.”, zegt Erik Poel, algemeen directeur van de KNLTB.

Frans Swinkels, Managing Director Dunlop International Europe Ltd.: "We zijn enorm trots dat we de samenwerking met de KNLTB continueren. Dunlop en K•Swiss dragen onverminderd de tennis- en padelsport een warm hart toe. Met ons brede arsenaal aan rackets, ballen, accessoires, kleding en schoenen ondersteunen wij ook de komende drie jaar diverse KNLTB projecten- en evenementen om de tennis- en padelsport verder te laten groeien".