IZ7A4307

KNLTB Jubileum Podcast met o.a. Tom Okker, Tim van Rijthoven, Roger Davids

Vanaf 1 februari is het precies 125 dagen tot de jubileumdag op 5 juni. Onder het motto ‘De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker’ organiseert de KNLTB van februari t/m juni verschillende activiteiten met en voor alle doelgroepen. Met een speciale editie van de KNLTB Podcast: de Jubileum Podcast!

In de eerste editie van de KNLTB Jubileum Podcast spreken Marcella Mesker en Jan-Willem de Lange (van de NL Tennis Podcast) met Nederlands tennisicoon Tom Okker, toptennisser Tim van Rijthoven, voorzitter van de KNLTB Roger Davids en tennistalent Abel Forger.

Beluister de KNLTB Jubileum Podcast via Spotify.

Wie jarig is trakteert...

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op tickets voor het finaleweekend van Libéma Open. Luister de podcast om deel te nemen!