Richard KRajicek gouden schoen 3

KNLTB Jubileum Podcast met Richard Krajicek, Daphne Deckers, Mees Röttgering en Arianne Hartono

Vanaf 1 februari is het precies 125 dagen tot de jubileumdag op 5 juni. Onder het motto ‘De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker’ organiseert de KNLTB van februari t/m juni verschillende activiteiten met en voor alle doelgroepen. Met een speciale editie van de KNLTB Podcast: de Jubileum Podcast!

In de tweede aflevering van de KNLTB Jubileum Podcast spreken Marcella Mesker en Jan-Willem de Lange (van de NL Tennis Podcast) met Wimbledon-winnaar Richard Krajicek en zijn vrouw Daphne Deckers over zijn grootste triomf en de impact daarvan.

Ook spreken zij met Mees Röttgering, de pas 16-jarige belofte die onlangs de jongste top 1000-speler op de ATP-ranglijst werd, over zijn stormachtige ontwikkeling. En de allerlaatste klap wordt gegeven door de huidige nummer 2 van Nederland Arianne Hartono.

Beluister de KNLTB Jubileum Podcast via Spotify.

Wie jarig is trakteert...

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op tickets voor het finaleweekend van Libéma Open. Luister de podcast om deel te nemen!