Technogym

Met Technogym naar de top

Tennis is een sport van explosiviteit, wendbaarheid, kracht en souplesse. Een sterk lichaam is essentieel voor onze topsporters en toptalenten die op het NTC (Nationaal Tennis Centrum) hard werken aan hun techniek en fitheid. Technogym is hierin de ideale nieuwe partner voor de KNLTB.

Er is veel veranderd in de wereld van fitness sinds Nerio Alessandri en zijn broer Pierluigi hun eerste fitnessapparaat ontwierpen in een Italiaanse garage en daarmee Technogym oprichtten. Toen, in de jaren 80, was het doel simpel: een complete sportschool ontwerpen van slechts één vierkante meter. Sindsdien groeide Technogym uit tot een ware wereldleider op het gebied van fitness, wellness, sport en gezondheid. Niet langer met één toestel voor alles, maar met een ecosysteem van verbonden, slimme fitnesstoestellen, digitale diensten en trainingscontent. En met partnerships die tot in de pieken van de topsport reiken, van officieel leverancier voor de Olympische Spelen tot de Formule 1, de wielersport en zelfs de fitnesscentra van Rafael Nadal.

De KNLTB en Technogym zijn de komende jaren trotse partners. Dagelijks worden onze toppers optimaal ondersteund door de innovatieve oplossingen en topapparatuur van Technogym. Bondsconditietrainer Miguel Janssen is ontzettend verheugd met deze nieuwe partner: ‘We zijn bij de KNLTB enorm blij met deze samenwerking. Technogym staat als marktleider in de fitnessindustrie bekend om zijn state-of-the-art apparatuur. Met deze geavanceerde technologie streven we ernaar om de Nederlandse tennistop naar nieuwe hoogten te brengen.’

De samenwerking beperkt zich overigens niet alleen tot ondersteuning op het NTC. Ook op evenementen zal de KNLTB gebruik kunnen maken van de expertise en hoogwaardige gym-apparatuur van Technogym.