Profielfoto Jacco Eltingh 2023

KNLTB verlengt contract met Eltingh als Technisch Directeur

De KNLTB heeft het contract met Jacco Eltingh met 2 jaar verlengd t/m juni 2026. Hij blijft de komende jaren als Technisch Directeur verantwoordelijk voor het technisch beleid gericht op toptennis, toppadel en leraren, arbitrage en events. Daarmee is de continuïteit geborgd voor de KNLTB-breed en specifiek voor de programma’s die onder zijn verantwoordelijkheid vallen.

Algemeen Directeur Erik Poel is verheugd dat de KNLTB en Jacco Eltingh nog langer aan elkaar verbonden blijven. “We zitten in een goede ontwikkeling met tennis en padel, zowel bij verenigingen als in topsport. In tennis doen we bij de mannen mee op topniveau, ook bij de jeugd en er komt een goede groep jonge dames aan die enorm gebrand is om de wereldranglijst te gaan bestormen. Het topsportprogramma bij padel is ook ingericht voor alle leeftijden. Met het toptennis- en toppadelprogramma is de basis gelegd en die koers moeten we vasthouden en verder uitbouwen. Heel fijn dat de KNLTB dit de komende jaren samen met Jacco kan blijven doen”.

Eltingh: “Ik ben er heel blij mee dat ik mij de komende jaren kan blijven inzetten voor de KNLTB. We hebben volop ambities en uitdagingen voor tennis en padel en daar wil ik graag aan bijdragen. Ik zie ernaar uit om dat met alle fijne collega’s te doen en onze programma’s naar een nog hoger niveau te brengen.”

Eltingh is sinds juni 2017 in dienst bij de KNLTB als Technisch Directeur. Onder zijn eindverantwoordelijkheid valt toptennis, toppadel en leraren, waaronder ook alle nationale selecties zoals het Davis- en Billie Jean King Cupteam, Topsenioren- en de rolstoeltennisselectie. Ook arbitrage en topsportevents vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Het contract met Eltingh is nu verlengd t/m juni 2026.