KNLTB ClubApp

De georganiseerde sport verandert en de behoeften van tennissers veranderen mee. Er worden nieuwe eisen gesteld als het gaat om flexibiliteit, de snelheid en toegankelijkheid van informatie en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Digitalisering speelt daarbij een grote rol. Tennissers willen de mogelijkheid om al hun (persoonlijke) tennisinformatie te raadplegen vanuit één plek. Daarom heeft de KNLTB de KNLTB ClubApp ontwikkeld.

KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is dé app voor tennissend Nederland en is ontwikkeld voor zowel tennisverenigingen als voor spelers. De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissers. Via de app heb je toegang tot alle competitie- uitslagen en standen, het wedstrijdprogramma én jouw persoonlijke tennisinformatie zoals je rating. Je kan eenvoudig teams en spelers toevoegen aan jouw favorieten zodat je ze gemakkelijk kan volgen. Daarnaast vind je in de KNLTB ClubApp het nieuws van jouw club, kan je eenvoudig een baan afhangen of een tennismaatje vinden. De KNLTB ClubApp biedt je dus het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal. 
Je kan via een jouw persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Check dus snel of jouw club al gebruikmaakt van de app!

Wil je meer weten over de KNLTB ClubApp? Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de functies.

Download de KNLTB ClubApp voor iOS

Download de KNLTB ClubApp voor Android