Dé app van tennissend Nederland

Dé app van tennissend Nederland

Download nu de KNLTB ClubApp!

Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist die van het team jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Wil je snel en gemakkelijk digitaal een baan afhangen? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van jouw club en de belangrijkste evenementen? Dat kan met de KNLTB ClubApp! Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek. Altijd en overal. 

Functies KNLTB ClubApp:

Nieuw: Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten

De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is dat spelers toegang hebben tot hun toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen hebben en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen). 

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities

Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. Op korte termijn worden ook alle toernooiresultaten toegevoegd aan de app. 

Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik

Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club? Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.

Toegang tot de ledenlijst

Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club? Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.

Tennismaatjes vinden

De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en een emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daar vervolgens op te reageren.

Plan jouw bardiensten in wanneer het jou uitkomt

De belangrijkste nieuwe functie van de KNLTB ClubApp is de bardienstenplanner, waarmee je je gemakkelijk kunt inschrijven voor jouw (bar)diensten op een moment dat het voor jou goed uitkomt. 

N.B. De bardienstenplanner werkt alleen in combinatie met bepaalde ledenadministratiepakketten én werkt alleen wanneer de bardienstenplanner binnen dit pakket ook daadwerkelijk wordt gebruikt. 

Een baan afhangen

In combinatie met het KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de KNLTB ClubApp een baan afhangen of kun je een reservering plaatsen voor een aantal dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s) en een  specifieke dag. Vervolgens gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Je kunt nu afhangen. Jouw club heeft zelf de keuze om de functie aan of uit te zetten. 

Instructievideos

  • Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?
  • Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?

Toekomst van de KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is nog niet af. Op dit moment wordt er heel hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe functies, zoals de mogelijkheid tot het invoeren van uitslagen van competities. 

Kosten

De app is gratis voor leden van clubs die de KNLTB ClubApp aanbieden. Clubs kunnen de app nu twee maanden gratis uitproberen. Daarna betalen ze €15,- per maand. Informeer bij jouw club of je KNLTB ClubApp al kunt gebruiken. 

Veelgestelde vragen KNLTB ClubApp

Heb je vragen over de verschillende functies van de KNLTB ClubApp? Een overzicht van de meestgestelde vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag daar niet tussen? Klik hier voor meer vragen en antwoorden over de KNLTB ClubApp. 

Download nu gratis de KNLTB ClupApp

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de KNLTB ClubApp downloaden

Download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store. 

Download de KNLTB ClubApp voor iOS
Download de KNLTB ClubApp voor Android 

Waar vind ik mijn inloggegevens van de KNLTB ClubApp?

Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je een uitnodiging ontvangen voor het gebruik van de ClubApp. In dit mailtje staat je clubnummer, bondsnummer en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Na het aanmaken van een wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. Neem contact op met de club om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen. Je kunt de contactgegevens van jouw club vinden door op 'Waar vind ik mijn inloggegevens?' te klikken in het inlogscherm.

Gegevens ClubApp

Waar kan ik competitie-uitslagen en standen vinden in de KNLTB ClubApp?

Sinds versie 1.5 van de ClubApp kun je onder de menuknop 'Mijn profiel' en vervolgens 'mijn competities' de resultaten zien van toernooien waar je aan meegedaan hebt (afbeelding 1). Selecteer de betreffende competitie en bekijk de stand, kalender en resultaten (afbeelding 2).

Door op het hartje te klikken (icoon rechtsboven, afbeelding 2) maak je een competitie favoriet en kun je deze onder 'Mijn profiel' -> 'Mijn Favorieten' terugvinden.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Hoe kan ik me als tennismaatje beschikbaar stellen?

Door onderin het menu voor 'Maatjes' de kiezen kom je bij een functionaliteit om eenvoudig met andere spelers in je vereniging in contact te komen.

Laat andere clubleden weten dat jij beschikbaar bent om te spelen met nieuwe tennismaatjes door de knop om te zetten. Lees hier meer informatie over deze functionaliteit.

Maatjes

Hoe kan ik een baan afhangen?

Kies onderin het menu voor 'Afhangen'. Kies vervolgens een medespeler, een dag, tijd en een baan. Na het bevestigen ontvangen de spelers die betrokken zijn bij deze reservering een notificatie per mail

Het is goed te weten dat de vereniging bepaalt of en onder welke voorwaarden het mogelijk is een baan af te hangen via de ClubApp. Denk hierbij aan het aantal banen wat beschikbaar is, hoe lang de speeltijd is en hoe ver je van te voren mag afhangen. Door op de i (icoon rechtsboven) te klikken krijg je meer informatie over het afhangen via de ClubApp.

Baan afhangen

Hoe kan ik spelers en teams toevoegen aan mijn favorieten?

Sinds versie 1.5 van de ClubApp is het mogelijk om de vorderingen van iedere speler en/of team wat deelneemt aan een KNLTB competitie als favoriet te markeren. Hiermee heb je eenvoudig toegang tot de stand, kalender en resultaten van jouw favoriete team.

  • Door onderin het menu voor 'Mijn profiel' te kiezen en vervolgens 'Favorieten zoeken' (afbeelding 1) kom je op een pagina waar je zowel een individuele speler als een team kunt zoeken (afbeelding 2).
  • Selecteer de betreffende speler of team en maak deze favoriet door op het hartje (icoon rechtsboven) te klikken (afbeelding 3).
  • Favoriete spelers en teams zijn terug te vinden onder 'mijn profiel' onder de knop 'mijn favorieten' (afbeelding 4).

Zoeken

Favoriete speler

Mijn favorieten

Waar kan ik mijn gegevens aanpassen in de KNLTB ClubApp?

Bij het opstarten van de ClubApp vragen wij om je persoonlijke gegevens (mail, telefoon) te controleren. Deze en andere gegevens zijn later ook nog in te zien en aan te passen. 

Om je persoonlijke gegevens te bekijken kies je onderin het menu voor 'Mijn profiel' en vervolgens voor 'instellingen' (icoon rechtsboven).

Gegevens aanpassen

Hoe kan ik clubleden vinden in de ledenlijst?

Door onderin het menu voor 'Club' te kiezen kom je op het overzichtsscherm. Scroll naar beneden en kies voor 'Zoek clubleden'. Hier kun je door één of meerdere letters in te voeren het betreffende lid zoeken en indien gewenst/mogelijk contacteren.

Zoek clubleden

Hoe kan ik de agenda van de KNLTB ClubApp synchroniseren met mijn eigen agenda?

Kies onderin het menu voor 'Mijn profiel' en vervolgens voor 'instellingen' (icoon rechtsboven, afbeelding 1). Scroll naar beneden en klik op de knop 'Zet in agenda' om de items uit de clubagenda te synchroniseren met je eigen agenda.

Profiel

 

Agenda synchroniseren

Wat zijn de kosten van de KNLTB ClubApp?

De app is gratis voor leden van clubs die de KNLTB ClubApp aanbieden. Clubs kunnen de app nu twee maanden gratis uitproberen. Daarna betalen ze €15,- per maand. Informeer bij jouw club of je KNLTB ClubApp al kunt gebruiken.

Mijn club staat niet in de lijst met clubs in de KNLTB ClubApp. Wat nu?

Je hebt de KNLTB ClubApp gedownload, maar je kan jouw club niet terugvinden in de lijst met clubs. Dat betekent dat jouw club op dat moment nog geen gebruik maakt van de app.

Vraag bij het bestuur van jouw club of én wanneer ze de KNLTB ClubApp beschikbaar gaan maken voor jou, zodat jullie samen alle functies kunnen testen.