KNLTB Clubapp

KNLTB Clubapp

Voer je scores in op de Clubapp!

Meer informatie

Competitie

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt. Samen met De Nederlandse Padelbond (NPB) introduceren we in 2020 een gezamenlijke wedstrijdkalender voor competities en toernooien. Hiermee kun je in je eigen regio en op je eigen niveau meer wedstrijden spelen.

Padelcompetitie

Padel wordt steeds groter in Nederland. Dat betekent dat de padelcompetitie ook steeds groter wordt, meer padelspelers durven de uitdaging in de competitie aan. Het aantal deelnemers blijft dus groeien. Deze groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het bouwen zijn en mee gaan spelen in de padelcompetitie. Zo wordt de padelcompetitie steeds leuker voor spelers, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen. 

Clubapp

De KNLTB Clubapp is een handige tool om toegang te krijgen tot toernooi informatie, maar wist je ook dat je via jouw persoonlijk profiel alle competitie-uitslagen en standen in kunt voeren? Dat scheelt na jouw competitiewedstrijd erg veel tijd. Bekijk ook alle uitslagen van jouw competitiewedstrijden op MijnKNLTB

Inschrijving & aanwijzen VCLP 

Ben je geïnteresseerd om padelcompetitie te spelen? Dan kun je je hiervoor inschrijven. De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider (VCL). De VCL is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.

Wil je padelcompetitie spelen maar is jouw eigen vereniging niet in het bezit van padelbanen? Ga dan naar de dichtsbijzijnde vereniging met padelbanen en informeer naar hoe je je kunt inschrijven voor de padelcompetitie binnen de vereniging. 

Competitie Marktplaats

Wil je graag padelcompetitie spelen, maar zoek je nog een team? Of andersom, zoekt jouw competitieteam nog een padelspeler? Maak dan gebruik van de Competitie Marktplaats en plaats een oproep! 

Ledenpas

Als nieuw lid ontvang je de KNLTB-ledenpas, die je elke competitiedag bij je moet hebben. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan een competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen. Kloppen je gegevens op je ledenpas niet of ben je je ledenpas kwijt? Geef dit dan door aan de ledenadministrateur van jouw vereniging. De ledenadministrateur is de enige persoon die gegevens in de KNLTB ledenadministratie kan wijzigen. Ook kan de ledenadministrateur een nieuwe pas voor je aanvragen bij de KNLTB.