Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

"Na één jaar doe ik al mee"

Zomeravondcompetitie

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie en heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je competitie spelen, maar ben je (vaak) verhinderd in het weekend? Informeer dan bij je Verenigingscompetitieleider (VCL) of het bestuur of jouw vereniging meedoet aan de Zomeravondcompetitie. Zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

Minimaal vier spelers per team

Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.

Woensdagavond vanaf 19.00

De wedstrijden beginnen op woensdagavond om 19.00 uur. Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’, dus elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag. Klik hier voor meer informatie over compact spelen. 

Speeldagen en deadline aanmelden

Er wordt gespeeld op woensdag 13, 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni 2020. Teams kunnen tot en met 19 maart 2020 worden aangemeld door de VCL van jouw vereniging.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de VCL van jouw vereniging. Zie hieronder een handige infographic over de Zomeravondcompetitie.

Relevante links