TennisDirect Circuit & Masters 2019

TennisDirect Circuit & Masters 2019

Behoor jij tot de beste van jouw provincie?

TennisDirect Circuit & Masters

Ben jij een tennisser die wedstrijden speelt en die het leuk vindt om te singelen of te dubbelen? Doe dan tijdens de zomermaanden mee aan het TennisDirect Circuit! Iedere speler ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en/of dubbelspel onderdeel (m.u.v. gemengd dubbelspel) van een Open KNLTB toernooi. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de TennisDirect Masters, om zo mee te strijden voor de felbegeerde titel: TennisDirect Master 2019 en andere mooie prijzen.

Het toernooicircuit en de masters worden georganiseerd in samenwerking met TennisDirect. Het toernooicircuit vindt plaats in alle 12 provincies met als afsluiting de TennisDirect Masters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het TennisDirect Circuit en de meeste punten hebben behaald in het enkel- en dubbelspel voor de ranglijst, worden uitgenodigd voor de TennisDirect Masters

TennisDirect Toernooicircuit

Alle enkel- en dubbelspelonderdelen (m.u.v. gemengd dubbelspel) van toernooien, van week 1 t/m week 35, tellen mee voor het TennisDirect circuit. Voor iedere deelname aan een enkelpartij scoor je punten voor de ranglijst. Vanaf 2019 kun je ook punten verdienen in een dubbelspelpartij. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hieronder vind je een overzicht van alle provincies, klik op de betreffende provincie en je vindt alle informatie inclusief de lijst met toernooien die meetellen voor het circuit van die provincie.

TennisDirect Masters

Landelijk worden alle Masters georganiseerd in week 38 (16 t/m 22 september). In iedere provincie worden de TennisDirect Masters gespeeld op één tennisclub. Klik op de betreffende provincie en je vindt de informatie en de toernooien die meetellen voor het circuit.

Inschrijven TennisDirect Masters

Inschrijven betekent niet automatisch dat je mee mag doen aan de TennisDirect Masters. Op basis van het aantal punten en de plek op de ranglijst worden de beste spelers en speelsters die zich hebben ingeschreven, geselecteerd om mee te doen. Via MijnKNLTB kun je inschrijven voor de Masters van jouw provincie. Door te klikken op de betreffende provincie vind je meer informatie over de inschrijving.

Ranglijst

Elke dinsdag wordt er een nieuwe circuitranglijst gepubliceerd op MijnKNLTB (onder Ranking). Klik op de ranglijst van jouw provincie om je plek op de ranglijst te bekijken.

 

Noord-Brabant

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Noord-Brabant. 

Groningen

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Groningen. 

Gelderland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Gelderland. 

Drenthe

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Drenthe. 

Overijssel

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Overijssel. 

Friesland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Friesland. 

Limburg

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Limburg. 

Noord-Holland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Noord-Holland. 

Flevoland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Flevoland. 

Zuid-Holland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Zuid-Holland. 

Utrecht

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Utrecht. 

Zeeland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Zeeland.