TennisDirect Circuit & Masters 2019

TennisDirect Circuit & Masters 2019

Behoor jij tot de beste van jouw provincie?

TennisDirect Circuit & Masters

Ben jij een tennisser die veel wedstrijden speelt en die het leuk vindt om te singelen? Doe dan tijdens de zomermaanden mee aan het TennisDirect Circuit! Iedere speler ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkelspel onderdeel van een KNLTB toernooi. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de TennisDirect Masters, om zo mee te strijden voor de felbegeerde titel: TennisDirect Master 2019 en andere mooie prijzen.

Het toernooicircuit en de masters worden georganiseerd in samenwerking met TennisDirect. Het toernooicircuit vindt plaats in alle 12 provincies met als afsluiting de TennisDirect Masters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het TennisDirect Circuit en de meeste punten hebben behaald voor de ranglijst, worden uitgenodigd voor de TennisDirect Masters.

TennisDirect Toernooicircuit

Alle enkelspelonderdelen van toernooien, van week 1 t/m week 35, tellen mee voor het TennisDirect circuit. Voor iedere deelname aan een enkelpartij scoor je punten voor de ranglijst. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hieronder vind je een overzicht van alle provincie. Per provincie vind je er een lijst met de toernooien die meetellen voor het circuit. 

TennisDirect Masters

Landelijk worden alle Masters georganiseerd in week 38 (17 t/m 23 september). In iedere provincie worden de TennisDirect Masters gespeeld op één tennisclub. Hieronder vind je een overzicht op welke club bij jouw in de buurt de TennisDirect Masters worden georganiseerd.

Inschrijven TennisDirect Masters

Inschrijven betekent niet automatisch dat je mee mag doen aan de TennisDirect Masters. Op basis van het aantal punten en de plek op de ranglijst worden de beste spelers en speelsters die zich hebben ingeschreven, geselecteerd om mee te doen. In de weken voorafgaand aan het toernooi ontvang je de definitieve bevestiging voor jouw deelname als je tot deze geselecteerde groep behoort. Klik hier om je in te schrijven voor de TennisDirect Masters van jouw district. 

Vind de gouden Masterticket en win kaarten voor Roland Garros!

Doe mee aan de TennisDirect Masters en wie weet vind jij de gouden Masterticket in jouw goodiebag! Zit de goude Masterticket in jouw goodiebag? Dan win je twee kaarten voor Roland Garros 2019! Klik hier voor de actievoorwaarden. 

Ranglijst

Elke woensdag wordt er een nieuwe circuitranglijst gepubliceerd op MijnKNLTB (onder Ranking). Klik op de ranglijst van jouw provincie om je plek op de ranglijst te bekijken. De ranglijsten van de jeugd zitten onder die van de senioren. 

Noord-Brabant

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Noord-Brabant. 

Groningen

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Groningen. 

Gelderland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Gelderland. 

Drenthe

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Drenthe. 

Overijssel

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Overijssel. 

Friesland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Friesland. 

Limburg

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Limburg. 

Noord-Holland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Noord-Holland. 

Flevoland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Flevoland. 

Zuid-Holland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Zuid-Holland. 

Utrecht

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Utrecht. 

Zeeland

Alle informatie over de TennisDirect Circuit & Masters in Zeeland.