Partner EY KNLTB

EY

Over EY 

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en adviesdiensten. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van vertrouwen in kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld: Building a better working world. Voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Bij EY in Nederland werken circa 5000 professionals vanuit 12 kantoren voor vier geïntegreerde servicelines: Assurance, Consulting, Tax en Strategy & Transactions. Met onze diepgaande kennis van verschillende sectoren helpen we klanten inspelen op nieuwe kansen, met inschatting van de risico's die gepaard gaan met verantwoorde groei. Dankzij onze kwalitatieve multidisciplinaire teams kunnen onze klanten aan de wettelijke vereisten voldoen, hun investeerders op de hoogte houden en tegemoetkomen aan de wensen van hun stakeholders.

Bij EY stellen we onze mensen in staat om zich met de juiste mentaliteit en vaardigheden te richten op wat komt, om de vernieuwende leiders te worden die de wereld nodig heeft, om een carrière na te streven die net zo uniek is als zijzelf en om hun eigen uitzonderlijke EY-ervaringen op te bouwen.

We investeren meer tijd, technologie en geld dan ooit tevoren in vaardigheden en opleidingen voor onze mensen. Zo hebben wij een succesvol EY Badges- programma, waaronder een eigen Tech MBA, dat onze mensen helpt om toekomstgerichte vaardigheden te ontwikkelen op gebieden als technologie, duurzaamheid en leiderschap. Ook de mentale en fysieke gezondheid van onze medewerkers is heel belangrijk, daarvoor hebben we een uitgebreid vitalityprogramma.

Relatie met de KNLTB Padel

Accountants- en adviesorganisatie EY is sinds januari 2022 voor drie jaar hoofdsponsor van KNLTB Padel.

De padelsport groeit hard in Nederland. Door gezamenlijke investeringen en activaties maken EY en de KNLTB het dynamische en verrassende karakter van de sport zichtbaar bij een breed publiek en kunnen zij de sport verder professionaliseren.

Jeroen Davidson, voorzitter raad van bestuur EY in Nederland: “EY is er trots op om de komende jaren hoofdsponsor in Nederland te zijn van deze sterk opkomende sport. Padel heeft een enorm positieve uitstraling en is aanstekelijk. Bovendien is het een dynamische teamsport voor vrouwen en mannen, jong en oud. En dat past bij wie wij zijn en wat we als merk en organisatie willen uitstralen.”

Ook Saskia van der Zande, Managing Partner Core Business Services en Talent Leader EY Nederland is enthousiast over de samenwerking: “Als hoofdsponsor van KNLTB Padel bereiken we bovendien twee belangrijke doelgroepen: onze eigen medewerkers en potentiële medewerkers. Onder deze jonge doelgroepen is padel immers enorm populair en zien we vele activatiemogelijkheden”.

Albert-Jan Smid, commercieel manager KNLTB: “We zijn trots dat EY zich aan padel wil binden en we samen deze nieuwe sport omarmen. De padelsport zit nog in de groeifase, een mooi moment om in te stappen dus. Dat vraagt om visie, vertrouwen en het lef om te investeren. Samen met EY kunnen we nog meer mensen laten kennis maken met padel en de sport verder professionaliseren. De activatiemogelijkheden zijn groot, bijvoorbeeld tijdens padelevenementen, clinics, bedrijfs- en studentencompetities.”

Meer weten over de samenwerkingen van EY? Klik dan hier!