Flash KNLTB Tennis partnerfoto

Flash

Over Flash

Waar veiligheid en efficiëntie er écht toe doen levert Flash de beste communicatie­oplossingen. Als marktleider in Nederland en België beschikt Flash over de grootste huurvloot van portofoons, smartphones, tablets en diverse toebehoren. 

Over de samenwerking

Edwin Scheurwater, Senior Accountmanager Flash: “Flash heeft met de KNLTB een lange klantrelatie. Al sinds 1999 maken zij gebruik van sets met portofoons in een handige koffer. Die worden op tennis- of padelevenementen ingezet, denk hierbij aan NK Tennis, NK Padel of de Davis Cup. Ze gebruiken de digitale portofoons voor communicatie bij grote evenementen in het hele land. Door de diverse gesprekskanalen kunnen ze steeds lokaal met de juiste partijen afstemmen. Ze gebruiken naast de portofoons ook diverse earsets. De complete koffersets vervangen we om de paar jaar, evenals batterijen. Flash adviseert over de laatste nieuwe technieken en welke toestellen daar het beste bij passen. Bovendien neemt Flash het onderhoud voor haar rekening.”

Lalique Stoutjesdijk, Event Manager KNLTB vertelt: “Vanuit ons kantoor op het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen organiseren we diverse evenementen. Bekende tennis- en padelevenementen zijn: Billie Jean King Cup voor vrouwen, NK tennis en NK Padel, ook voor senioren en junioren en rolstoeltennis en G-tennis. Tijdens evenementen moeten we vaak snel schakelen met diverse partijen. Ons interne evenemententeam, de lokale eventmanager, EHBO, arbitrage, ITF, entertainment en hoofd beveiliging, we zijn via portofoons allemaal met elkaar verbonden. Communicatie is nodig voor een vlekkeloze organisatie van ons evenement.

Door communicatie kunnen we crowd control toepassen en extra personeel bij de ingang plaatsen om een goede doorloop te houden. En uiteraard borgen we met de communicatie de veiligheid van de bezoekers en deelnemers én van onze teamleden zelf. Door de aparte gesprekskanalen kunnen we kiezen wie we informeren."