Evian toernooipakketten

evian

Over evian®

evian komt uit het hart van de Franse Alpen en reist gedurende meer dan 15 jaar door de rotsen, waar het op een natuurlijke manier wordt gefilterd en mineralen oppikt. We hebben alles aan de natuur te danken, dus we zetten alles op alles om haar te beschermen en te behouden. Daarom werken we aan het behoud van de natuurlijke omgeving van de bron, in een poging om de uitzonderlijke kwaliteit van evian® natuurlijk mineraalwater te behouden voor toekomstige generaties. Alle evian flessen in Nederland zijn gemaakt van 100% rPET*. Wat betekent dat de flessen gemaakt zijn van gerecycled plastic en ook weer gerecycled kunnen worden. Door rPET te gebruiken in plaats van nieuw plastic, worden de natuurlijke bronnen behouden en wordt energie bespaard.

Tennis

De Franse Alpen hebben evian-water van nature hydraterend gemaakt, en de wereld heeft van evian-water een cultuuricoon gemaakt. Al meer dan 30 jaar is evian sterk verbonden met de tennissport door partnerships met de US Open, Wimbledon en ambassadeurschappen met onder andere Stan Wawrinka en Emma Raducanu. Of het nu op het tennisveld of in de kantine is, we zijn trots dat we samenwerken en de hydratatie voorzien van enkele van ’s werelds beste atleten en sportevenementen. Het is geweldig dat we door het partnership met de KNLTB ook de mogelijkheid hebben om evian in Nederland aan tennis te linken.  

Als officiële watersponsor wordt bij verschillende KNLTB-evenementen, zoals de Davis- en Billie Jean King Cup, evian water gedronken. Maar het is ook geweldig dat tennisverenigingen en de gehele tennissport gebruik kunnen maken van speciale samengestelde evian toernooipakketten. Daarnaast wordt evian de naamgever van het Tennis on Tour-programma, waarmee het watermerk ook een bijdrage levert aan feesten op de clubs.

evian is natuurlijk en uitgebalanceerd en daarom perfect te integreren in een actief leven.

*behalve doppen en etiketten, maar daar werken we aan.