Kinderen Op Een Rij

Rabobank

Iedereen verdient een club 

Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabo ClubSupport alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld.  Als coöperatieve bank geeft Rabobank ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten ze hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit doen ze met hun partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden, waaronder de KNLTB. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities.

Rabo ClubSupport Ondersteuning

Wil je je club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Rabo ClubSupport biedt ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Elk jaar kun je als club deelnemen aan verschillende masterclasses en workshops. Ook kun je je club aanmelden voor een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een expert op het gebied van bijvoorbeeld inclusie, verduurzamen of ledenbinding.

Rabo ClubSupport Stemcampagne

Met de Rabo ClubSupport Stemcampagne investeert Rabobank een deel van het resultaat in clubs. Zo groeien ze duurzaam verder en kunnen nog meer mensen meedoen. Elke vereniging die klant is van Rabobank kan zich opgeven om mee te doen. En als lid van de Rabobank kun je stemmen op jouw favoriete club. Met de stemmen die de clubs krijgen, ontvangen ze een financiële bijdrage. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van muziekinstrumenten of het aanleggen van LED-verlichting.

Tennisvereniging Dash ’35 over Rabo ClubSupport

Marianne van den Meiracker, commissielid Dash ’35: ‘We klopten bij Rabo ClubSupport aan met de ambitie om een groter aantal rolstoeltennissers op de club te laten spelen. Inmiddels hebben we met deze hulp én dankzij onze actieve leden een aantal rolstoelvriendelijke aanpassingen doorgevoerd aan onze accommodatie. Hierdoor hebben we al een aantal nieuwe rolstoeltennissers mogen verwelkomen!’

Meer weten?

Ga naar www.raboclubsupport.nl of neem contact op met de Rabobank in jouw regio!