De indeling van de KNLTB Najaarscompetitie 2018 is bekend

De indeling van de Najaarscompetitie 2018 is bekend. Dit jaar doen er maar liefst 17.543 teams mee, waarvan 15.278 teams aan de Najaarscompetitie Landelijk, 592 teams aan 8&9 Tennis, 1673 jeugdteams aan de Groene Najaarscompetitie en 2378 jeugdteams aan de Kia World Tour. Dat zijn in totaal ruim 900 teams meer dan in 2017. Het aantal teams in de Padelcompetitie is ook flink gestegen.

Het is fantastisch om te zien dat de Najaarscompetitie steeds populairder wordt. Spelen in teamverband geeft een extra dimensie aan de sport, het zorgt voor meer plezier en het draagt bovendien bij aan een snellere ontwikkeling van de tennisspelers. Uiteraard geeft tennissen in teamverband de sport ook op sociaal gebied een belangrijke impuls. Naast een forse stijging van het aantal teams in de reguliere Najaarscompetitie is ook het aantal teams dat zich heeft ingeschreven voor 8&9 Tennis en de Groene Najaarscompetitie gestegen. Een mooi resultaat!

Indeling bekijken op MijnKNLTB.nl

Vanaf vandaag staat de indeling van de Najaarscompetitie online. Jouw competitie-indeling vind je op MijnKNLTB.nl. De website is gratis toegankelijk, overzichtelijk, eenvoudig, altijd up-to-date en volledig mobile responsive.

Mocht je jouw indeling niet kunnen vinden, raadpleeg dan het stappenplan Wedstrijdprogramma Competitie. Vanaf één week voor de competitie kun je hier ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden. Wanneer je de gegevens van de vereniging of aanvoerder van één van jouw tegenstanders wil vinden moet je eerst een account aanmaken op MijnKNLTB.nl. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan 'Account registreren'. Algemene informatie over de Najaarscompetitie vind je hier.

Let op: Nieuwe website voor indeling Groene Najaarscompetitie

Voor de informatie over de indeling, standen en uitslagen van de Groene competitie kan je vanaf nu terecht op MijnKNLTB.nl. Als ouder wil je gemakkelijk en overzichtelijk het wedstrijdprogramma, de standen en uitslagen van je kind kunnen vinden. Om dit te bereiken heeft de KNLTB in het voorjaar voor senioren en oudere jeugd alle informatie over competitie en toernooien gebundeld op één website. Vanaf nu is daar dus ook de Groene Competitie aan toegevoegd. Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe website én relevante links en handige stappenplannen. De Tenniskids app waar het programma, de uitslagen en de standen van de Groene competitie te vinden waren, komt te vervallen. Deze informatie is vanaf nu te vinden in de KNLTB ClubApp of op MijnKNLTB.nl.

Indeling Kia World Tour

De indeling van de Kia World Tour vind je op http://tenniskids.toernooi.nl. Zoek bij ‘Clubs’ naar jouw eigen club en selecteer jouw team. Ga vervolgens naar kalender om de wedstrijden te zien. De Kia World Tour kent vijf speeldagen en start op zondag 9 september.

MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september

Tennissers willen de mogelijkheid om al hun (persoonlijke) tennisinformatie te raadplegen vanuit één plek. De bestaande MijnKNLTB app van de KNLTB kan niet in deze behoefte voorzien en verdwijnt per 1 september. Voor al jouw (persoonlijke) tennisinformatie kan je terecht op:

  • MijnKNLTB.nl: dé website met o.a. alle informatie over KNLTB competities en toernooien, maar ook jouw persoonlijk profiel met jouw actuele rating en wedstrijduitslagen.
  • De KNLTB Clubapp: dé app voor tennissend Nederland. Heeft jouw club hem al beschikbaar gemaakt voor jou? Ontdek alle handige functies. Alles op één plek. Altijd en overal toegankelijk.

Klik hier en lees meer over welke informatie je vindt in de KNLTB ClubApp en op MijnKNLTB.nl.

Padel

Ook de KNLTB Padel Najaarscompetitie wordt steeds groter. Dit jaar doen er 137 teams mee, ten opzichte van 46 teams vorig jaar. Dat is bijna een verdriedubbeling van het aantal teams. De groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het bouwen zijn en mee gaan spelen in de KNLTB padelcompetitie. Zo wordt de padelcompetitie steeds leuker voor spelers, omdat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan spelen. De indeling voor de padelcompetitie is vanaf eind volgende week te bekijken via MijnKNLTB.nl.