De MijnKNLTB app verdwijnt per 1 september: waar vind ik mijn (persoonlijke) tennisinformatie?

De georganiseerde sport verandert en de behoeften van tennissers veranderen mee. Er worden nieuwe eisen gesteld als het gaat om flexibiliteit, de snelheid en toegankelijkheid van informatie en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Digitalisering speelt daarbij een grote rol. Tennissers willen de mogelijkheid om al hun (persoonlijke) tennisinformatie te raadplegen vanuit één plek. De bestaande MijnKNLTB app van de KNLTB kan niet in deze behoefte voorzien en verdwijnt per 1 september. Sinds de laatste dag van de Voorjaarscompetitie zijn de gegevens in de app niet meer actueel, enkel de rating van spelers wordt nog op dagbasis bijgewerkt. 

Waar kan ik (vanaf 1 september) mijn (persoonlijke) tennisinformatie vinden?

KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissers. Via de app heb je toegang tot het wedstrijdprogramma en alle uitslagen en standen van alle KNLTB Competities én jouw persoonlijke tennisinformatie zoals je rating. Ook kan je eenvoudig teams en spelers toevoegen aan jouw favorieten zodat je ze gemakkelijk kan volgen. Daarnaast vind je in de KNLTB ClubApp het nieuws van jouw club, kan je eenvoudig een baan afhangen of een tennismaatje vinden. De KNLTB ClubApp biedt je het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal. 

Heeft jouw club de KNLTB ClubApp al? Vraag jouw club deze app zo snel mogelijk te beschikbaar te stellen voor de leden, zodat je hem gratis kunt downloaden en kan gaan gebruiken. Meer informatie vind je hier. Heb je de KNLTB ClubApp al gedownload, maar kan je jouw club niet terugvinden? Dat betekent dat jouw club nog geen gebruik maakt van de app. Vraag bij het bestuur van jouw club of én wanneer ze de KNLTB ClubApp beschikbaar gaan maken voor jou, zodat jullie samen alle functies kunnen testen.

MijnKNLTB.nl

Naast het gebruik van de KNLTB ClubApp kan je voor het meest actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van KNLTB competities altijd terecht op MijnKNLTB.nl. Daarnaast vind je daar alle informatie over KNLTB (ranglijst)toernooien, zoals de toernooikalender, jouw geplande wedstrijden, individuele wedstrijdresultaten en toernooi-inschrijvingen. Daarnaast hebben ze via mijnKNLTB.nl toegang tot hun persoonlijke tennisinformatie zoals de rating, vind je er KNLTB ranglijsten en kan je spelers, competities en toernooien toevoegen aan jouw favorieten. De website is overzichtelijk, eenvoudig, altijd up-to-date en volledig mobile responsive, wat betekent dat de website makkelijk te bezoeken is vanaf een mobiel apparaat. 

De KNLTB ClubApp en MijnKNLTB.nl zijn onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tenniscommunity te creëren die voorziet in alle wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst.