KNLTB Vlag wapperen wind

Mariette Verbruggen nieuw bestuurslid KNLTB

Tijdens de Ledenraadsvergadering van zaterdag 15 juni is Mariette Verbruggen benoemd als bestuurslid Algemene Zaken. Daarmee is het bestuur na het vertrek van Dorien Everaars eind vorig jaar weer compleet.

Mariette Verbruggen is een senior corporate en marketingcommunicatie manager en professional met bewezen B2B-expertise in meerdere (internationale) sectoren. In haar huidige rol als Communications Director bij Cargill – een producent van voedsel ingrediënten - is ze verantwoordelijk voor de wereldwijde communicatie-activiteiten van de cacao en chocolade business. Daarvoor werkte ze onder andere bij Raet, Randstad en Deloitte. Eind jaren negentig was Mariette al nauw betrokken bij de KNLTB in haar functie als manager Communicatie. Mariette was een verdienstelijk tennisster en heeft met haar prestaties de top 15 van Nederland bereikt bij de senioren. Tijdens haar jeugd was ze meerdere keren nationaal Jeugdkampioen en maakte ze onderdeel uit van Jong Oranje. Ook heeft ze een aantal malen Eredivisie gespeeld en was ze jarenlang actief als A-speelster. Tegenwoordig speelt zij nog competitie en neemt regelmatig deel aan de Nationale Kampioenschappen Senioren. Mariette is lid geweest van diverse verenigingscommissies. Binnen het Bondsbestuur van de KNLTB zullen de specifieke aandachtsgebieden van de bestuursleden in onderling overleg nog nader worden bepaald. 

Het KNLTB Bondsbestuur is nu weer compleet en bestaat uit Roger Davids (voorzitter), Eric Wilborts (bestuurslid Toptennis), Peter Hendriks (secretaris), Marchien van Doorn (bestuurslid Verenigingstennis), Wolfgang Born (penningmeester), Steven Bannink (bestuurslid Wedstrijdtennis) en Mariette Verbruggen (bestuurslid Algemene Zaken).