02.01C Referee Robin Preijer Receives Award Windmill Cup 2019

Robin Preijer ontvangt Bondsonderscheidingsteken

Zaterdag 20 juli heeft Robin Preijer uit handen van Steven Bannink, Bestuurslid Wedstrijdtennis KNLTB, het Bondsonderscheidingsteken ontvangen. Preijer ontvangt deze onderscheiding voor zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn inzet voor de tennissport en de KNLTB gedurende 24 jaar.

Als arbitragefunctionaris heeft Robin de tennissport gediend en bij diverse (inter)nationale evenementen als stoelscheidsrechter, hoofdscheidsrechter, ITF chair umpire en ITF referee gefunctioneerd. Daarnaast heeft hij zich ingezet in bestuurlijke functies voor arbitrage en scheidsrechtersopleidingen. Hij had veel kennis van arbitragezaken, was zeer betrokken en had goed contact met collega’s, spelers en toernooiorganisaties hoog in het vaandel staan.

Het Bondsonderscheidingsteken wordt door het Bondsbestuur toegekend aan een persoon die de tennissport op nationaal of internationaal niveau op buitengewone wijze heeft gediend.