Directie KNLTB

Directie KNLTB over bizar 2020: 'Gek genoeg is pandemie heilzaam geweest'

Net als voor de rest van de Nederlandse samenleving heeft het coronavirus de tennisbond maandenlang in een wurggreep gehouden. De kosten van de tennisloze periode van een dikke twee maanden worden door algemeen directeur Erik Poel van de KNLTB geraamd op zo’n 3 à 4 miljoen euro. Toch heeft de pandemie ook voor lichtpuntjes gezorgd. Een aantal processen is versneld doorgevoerd, waarbij corona als een soortkatalysator werkte.

De KNLTB-top, naast Poel bestaande uit directeur dienstverlening Robert-Jan Schumacher en technisch/commercieel directeur Jacco Eltingh, laat tegenover TENNiS Magazine in een ronde tafelgesprek zijn licht schijnen over het bizarre jaar 2020 en de – onvoorspelbare – toekomst. Lees het hele interview met de directie van de tennisbond hier

Foto: Henk Koster