Competitieaanbod

De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als jeugd op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij je past!

Jeugd

Voor de jeugd t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. En ook deze jongste jeugd kan competitie spelen. Zij kunnen meedoen aan de Kia Tenniskids competitie. Deze bestaat uit de Rode, Oranje en de Groene Competitie. De Rode competitie en de Oranje Competitie bestaan uit dertien speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Voor kinderen die in de kleur groen tennissen is er de Groene competitie. Ook kunnen ze meedoen aan de Winter outdoor competitie. 

Junioren

Junioren kunnen meespelen aan de KNLTB Junioren competitie 10 t/m 14 jaar of 11 t/m 17 jaar.  Deze competitiesoorten worden aangeboden in de samenstellingen meisjes, jongens en gemengd en je kan zowel op zaterdag al zondag competitie spelen. Junioren spelen net zoals de senioren op een hele baan. 

Senioren 

Voor de senioren worden er in de verschillende competities veel verschillende soorten aangeboden waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+, 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.

Geef je op!

Lijkt het je leuk om competitie te spelen? Bekijk dan via onderstaande competitiezoeker welke competitiesoorten er in jouw regio worden aangeboden of informeer bij jouw club en/of verenigingscompetitieleider wanneer je je ervoor kan inschrijven. 

  

Zoek een competitie

Vul je verenigingsnaam in:

Voorjaarscompetitie

Alle informatie over de Voorjaarscompetitie

Najaarscompetitie

Alle informatie over de Najaarscompetitie

Zomeravondcompetitie

Alle informatie over de Zomeravondcompetitie

Wintercompetitie

Alle informatie over de Wintercompetitie

Regionale competities

Alle informatie over de Regionale competities

8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!

Alle informatie over 8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!