Jeugd

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen! Of je nu pas begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen aan de competitie. En helemaal leuk aan competitie spelen is dat je niet alleen speelt, maar in een team!

De competitie voor jeugd is opgesplitst in de Kia Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een competitievorm die bij je past! 

Kia Tenniskids competitie

De Kia Tenniskids competitie is een onderdeel van Tenniskids. Dit programma voor kinderen tot en met 12 jaar is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vier kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De kinderen die spelen in rood, oranje en groen kunnen meedoen aan de Kia Tenniskids competitie.

KNLTB Junioren competitie

Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie is de volgende stap voor kinderen die Tenniskids hebben doorlopen en voor oudere jeugdspelers die op latere leeftijd gestart zijn met tennis.

Kia Tenniskids competitie

Alle informatie over de Kia Tenniskids competitie

KNLTB Junioren competitie

Alle informatie over de KNLTB Junioren competitie