Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

"Ik ga vol voor de winst!"

Senioren

De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod voor senioren op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitievorm die past bij je past!

Gedurende het hele jaar kan er competitie gespeeld worden. De KNLTB faciliteert een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van alle competities: 

Binnen de bovenstaande competities worden verschillende competitiesoorten aangeboden. Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van de bovenstaande competities? Bekijk dan per competitie welke verschillende soorten er in jouw regio worden aangeboden. Klik op één van bovenstaande competities om te zien wat het actuele aanbod is in jouw provincie. 

Geef je op!

Het inschrijven voor één van de competities gaat via de verenigingscompetitieleider van jouw vereniging. Informeer dus bij hem/haar hoe en wanneer je je voor een competitie kan inschrijven. 

Ledenpas

Om competitie te mogen spelen dien je lid te zijn van een KNLTB-vereniging. Als lid ontvang je de KNLTB-ledenpas. Wanneer je lid wordt van een vereniging vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan een competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen. Kloppen je gegevens op je ledenpas niet of ben je je ledenpas kwijt? Geef dit dan door aan de ledenadministrateur van jouw vereniging. De ledenadministrateur is de enige persoon die gegevens in de KNLTB ledenadministratie kan wijzigen. Ook kan de ledenadministrateur een nieuwe pas voor je aanvragen bij de KNLTB.

  

Voorjaarscompetitie

Alle informatie over de Voorjaarscompetitie

Najaarscompetitie

Alle informatie over de Najaarscompetitie

Zomeravondcompetitie

Alle informatie over de Zomeravondcompetitie

Wintercompetitie

Alle informatie over de Wintercompetitie

Regionale competities

Alle informatie over de Regionale competities

8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!

Alle informatie over 8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!