Competitie Marktplaats

Competitie Marktplaats

Competitieteam nog niet compleet?

Bekijk de advertenties

Uitslagen invoeren

Na elke competitiedag kunnen uitslagengedelegeerden en Verenigingscompetitieleiders (VCL) de uitslagen invoeren. Vaak zijn de aanvoerders van de competitieteams uitslagengedelegeerde, zodat zij zelf na elke speeldag de uitslagen kunnen invoeren.

Als uitslagengedelegeerde geef je de uitslagen uiterlijk de dag na de geplande wedstrijddag door in MijnKNLTBHet tijdig invoeren van de uitslagen is van belang voor een juiste berekening van de standen én ratings tijdens de competitie.

Hoe word ik uitslagengedelegeerde?

De VCL van jouw vereniging kan aangeven wie de rechten van uitslagengedelegeerde mag hebben. Wil jij voor jouw team graag de uitslagen invoeren dan kun je dit doorgeven aan jouw VCL.

Wedstrijdformulier invullen

Na elke competitiedag moet de aanvoerder van het thuisspelende competitieteam een wedstrijdformulier invullen. Heb je vragen over het invullen van het wedstrijdformulier? Kijk dan hier.

Verkeerde uitslag ingevoerd?

Het kan voorkomen dat er bij het invoeren van de wedstrijduitslag een fout is gemaakt. Zodra de wedstrijduitslag digitaal verstuurd is kan de VCL van jouw vereniging de uitslag corrigeren. De VCL kan uiterlijk 7 dagen na de speeldag van een thuiswedstrijd aanpassen, bijvoorbeeld de speler of partijuitslag. De VCL van de uitspelende ploeg ontvangt – net als de VCL van de thuisspelende ploeg– een e-mailbevestiging per wijziging. 

 

Belangrijke downloads

Belangrijke downloads

Veelgestelde vragen

Hoe vul ik het wedstrijdformulier in?

Bij het wedstrijdformulier zit een uitleg toegevoegd. Deze is ook digitaal beschikbaar.

Ik heb een verkeerde uitslag ingevoerd. Hoe pas ik deze aan?

Zodra de wedstrijduitslag digitaal verstuurd is kan de Verenigingscompetitieleider van jouw vereniging de uitslag corrigeren. De VCL kan uiterlijk 7 dagen na de speeldag van een thuiswedstrijd aanpassen, bijvoorbeeld de speler of partijuitslag. 

Waarom kan ik geen uitslagen invoeren?

Je club heeft je waarschijnlijk nog niet de rechten gegeven om uitslagen in te voeren of je termijn is inmiddels verlopen. Voor het invoeren van uitslagen moet de rol van 'functionaris uitslagengedelegeerde' toegekend zijn aan je bondsnummer. Neem contact op met de Verenigingscompetitieleider van je club voor het toekennen van de rechten.