Menzis Brandbox

Menzis

Over Menzis

Iedereen weet dat bewegen gezond is en helpt om vitaler te leven. Bij Menzis doen we er daarom alles aan om goede leefstijl keuzes te stimuleren. Wij noemen dat het versterken van de Leefkracht van ieder mens. Dit doen we omdat we erin geloven dat de kwaliteit van leven toeneemt wanneer er gezonde leefstijlkeuzes worden gemaakt.

Om dit te bereiken werken we nauw samen met maatschappelijke partners. Zo maken we ons er samen met partner de KNLTB sterk voor dat met name jongeren en ouderen meer gaan beweging, met projecten zoals Tenniskids@school en OldStars tennis. Bovendien bieden we de online gezondheidscoach SamenGezond aan.

Relatie met de KNLTB

Menzis is al vanaf 2010 als jeugdpartner verbonden aan de KNLTB. Vanaf 2019 is de samenwerking verder geïntensiveerd en richten we ons gezamenlijk op alle leeftijden om de Leefkracht te versterken. Want diverse studies hebben uitgewezen dat het niet uitmaakt of je nu een kind van 10, een volwassen veertiger of een actieve senior van 80 jaar bent, in alle fases van je leven biedt tennis volop gezondheidswinst.

Met gezondheid als leidraad worden programma’s ontwikkeld om mensen van alle leeftijden kennis te laten maken met tennis en om ze te motiveren structureel te blijven bewegen.

Voor de jeugd is het programma Tenniskids@school ontwikkeld, met als doel jaarlijks 10.000 kinderen structureel te gaan tennissen bij een tennisvereniging.

Naast jeugd is de afgelopen jaren in samenwerking met Het Nationaal Ouderenfonds een speciaal programma opgezet om ook ouderen meer aan het tennissen te krijgen, OldStars tennis.

Voordeel voor de KNLTB-leden

Menzis en de KNLTB hebben afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering. En daar profiteert u (en uw gezin),van als KNLTB-lid!

U ontvangt 5% korting op de Basisverzekeringen Menzis Basis en Menzis Basis Vrij, 8% korting op de aanvullende verzekeringen en 8% korting op de tandartsverzekeringen. Ook uw gezinsleden kunnen van deze korting gebruik maken.

Daarnaast profiteert u bij Menzis van een aantal gratis services zoals Menzis SamenGezond, zorgadvies, wachtlijstbemiddeling en mantelzorg ondersteuning.

Kijk voor meer informatie en het aanbod op: https://www.menzis.nl/leefkracht