Cupra padel

CUPRA

Over CUPRA

Volg jij de gevestigde orde of volg je je eigen impulsen? Bij CUPRA wijken we graag af van de gebaande paden. Wij dagen de wereld uit met design dat de toon zet. Met een uitstraling waarvan je hart sneller gaat kloppen. En bewijzen dat unieke styling en sportieve prestaties samengaan. Dat elektrisch rijden je adrenaline een krachtige boost geeft. Wij zijn er voor de échte autoliefhebber. Die de energie wil voelen. Bij elke start, in elke bocht en op het rechte stuk. Zo beleef je onvergetelijk rijplezier.

KNLTB Padel X CUPRA

Padel draait om passie. Om prestatie. Emotie. Waarden die ook in het dna van CUPRA zitten. Padel daagt daarbij de sportwereld uit door alles nét even anders te doen. En bewijst net als CUPRA dat uniciteit, stijl en prestaties samen kunnen gaan. 

Logisch dat CUPRA Nederland Founding Partner is van KNLTB Padel en naamgever van de Padel ranking en Padel eredivisie. Zo helpt CUPRA de padelsport te professionaliseren en naar het volgende level te tillen. Game. Set. 100% Match. 

Stap in de wereld die CUPRA heet

Je uithoudingsvermogen testen? Een CUPRA ervaar je pas echt wanneer je er in rijdt. Kom daarom een proefrit maken bij een van onze CUPRA Garages of Proefrit Centra. Plan vandaag nog een proefrit.

CUPRA is er om gezien te worden. Kies jouw favoriete CUPRA en ervaar welke bij jou past. Ontdek alle modellen hier.