09 februari - 15 februari

ABN AMRO World Tennis Tournament 2015

Locatie:
Ahoy
Plaats:
Rotterdam

Voor het derde jaar op rij organiseren ABN AMRO en Ahoy Rotterdam een speciaal toernooi voor clubkampioenen. De beste clubkampioen van Nederland maakt dit jaar kans om samen met Jesse Huta Galung op het centre court te staan en neemt samen deel aan het dubbeltoernooi.

Van 9 t/m 15 februari 2015 vindt de 42e editie plaats van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam. Ambitieuze clubkampioenen kunnen zich op gaan maken voor een debuut als proftennisser. Samen met Jesse Huta Galung ontvangt de beste clubkampioen van Nederland namelijk een wildcard voor het dubbeltoernooi van het ABN AMRO World Tennis Tournament 2015. Huta Galung speelde in 2013 nog samen met Thiemo de Bakker in Rotterdam de dubbelspelfinale en won de laatste editie van de KNLTB Tennis Masters.

Regionale voorronden

In november worden voor alle clubkampioenen die zich aanmelden regionale voorronden georganiseerd door heel Nederland. Naast een bijzonder goed verzorgd toernooi met sterke tegenstanders, krijgen deelnemers twee toegangskaarten voor het 42e ABN AMRO World Tennis Tournament.

Aanmelden

Talentvolle clubkampioenen kunnen zich t/m 30 september inschrijven via www.abnamrowtt.nl/supermatch

Kaartverkoop

Kijk hier voor meer informatie over de kaartverkoop.