World Tennis Day: ‘Neem je racket mee’

Aanstaande maandag 6 maart is het World Tennis Day en deze dag kun jij als tennisser niet aan je voorbij laten gaan. Maak daarom op World Tennis Day je passie voor de tennissport kenbaar aan je omgeving.

Hoe? Neem op maandag 6 maart je racket mee, waar je ook naar toe gaat, en maak kans op één van de vijf Dunlop rackettassen!

Zorg ervoor dat jij maandag onderweg, in de file, in de trein, op je werk of op school je racket bij je hebt om een balletje te slaan en deel dit via jouw social media account(s) met de hashtag #racketmeemaandag #worldtennisday.

En misschien win jij wel één van de vijf Dunlop rackettassen die we verloten onder de deelnemers.

World Tennis Day is in het leven geroepen om tennis wereldwijd te promoten en om tennisparticipatie onder jonge spelers te vergroten. In meer dan 90 landen worden evenementen en acties opgezet om de tennissport onder de aandacht te brengen.