Halve finale eindstation voor Rojer en Tecau in Ahoy

Jean-Julien Rojer en Horia Tecau zijn in de halve finales van het dubbelspel op het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam uitgeschakeld. Ze verloren van de als tweede geplaatste Oliver Marach en Mate Pavic.

Rojer en zijn Roemeense partner gingen met 6-1 en 6-3 onderuit tegen de Oostenrijker en de Serviër. Marach en Pavic zijn nog altijd ongeslagen in 2018. Ze wonnen de Australian Open en schreven daarnaast ook de ATP-toernooien in Doha en Auckland op hun naam.

Rojer en Tecau leverden in de eerste set drie keer hun opslag in. Ze kregen één breakpoint, maar dat wisten ze niete benutten. In de tweede set hadden Marach en Pavic aan één break genoeg voor de winst in de partij.

Het was het vijfde jaar op rij dat Rojer en Tecau in de halve eindstrijd van het toernooi in Rotterdam stonden. Rojer en Tecau wonnen het toernooi in Ahoy één keer. Ze schreven het toernooi in 2015 op hun naam. Ook in 2014 haalden ze de eindstrijd, maar toen was het Franse duo Michael Llodra en Nicolas Mahut te sterk.