Bal stuitert gravel schaduw dunlop

Gezocht: kandidaten voor de Ledenraad

Ben jij een tennis of padelliefhebber, ben je goed op de hoogte van het verenigingsleven en de laatste trends? Wil je ook meepraten en meedenken over de toekomst van tennis en padel in Nederland? Meld je dan nu aan voor de Ledenraad!

Over de Ledenraad

De Ledenraad toetst het gevoerde beleid van de KNLTB, stelt de jaarrekening en het jaarplan vast en geeft input voor het strategisch beleidsplan. De Ledenraad bestaat uit 29 leden. In 2019 is een vernieuwde opzet van de Ledenraad ingevoerd, waarbij de verenigingen de Ledenraadsleden direct kiezen. De zittingstermijn is 3 jaar, daarom zijn er nu nieuwe verkiezingen. Een deel van de Ledenraadsleden stelt zich herkiesbaar. Alle KNLTB-leden, die de functie van Ledenraadslid ambiƫren en voldoen aan de profielschets, kunnen zich kandidaat stellen.

Ledenraadslid Anita Blijleven over haar inzet voor de Ledenraad: