Kiki Bertens KNLTB Jubileum Podcast

KNLTB Jubileum Podcast met Kiki Bertens, Rose-Marie Nijkamp en Jan Kooijman

Op 5 juni 2024 viert de KNLTB haar 125 jarig bestaan. Onder het motto 'De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker' organiseert de KNLTB van februari t/m juni verschillende activiteiten met en voor alle doelgroepen. Waaronder een vijfdelige podcast-serie met speciale gasten. Luister ook de eerdere afleveringen terug met Tom Okker en Richard Krajicek.

In de derde editie van de KNLTB Jubileum Podcast spreken Marcella Mesker en Jan-Willem de Lange van de NL Tennis Podcast met coachings-duo Kiki Bertens en Raymond Knaap, jonge talenten Rose-Marie Nijkamp en Joy de Zeeuw en tennisfan Jan Kooijman.

Wie jarig is trakteert...

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op tickets voor het finaleweekend van Libéma Open. Luister de podcast om deel te nemen!