CoffeeClick

Het unieke koffieconcept is doorslaggevend geweest voor de keuze van de KNLTB voor een partnership met CoffeeClick.

Het transparante koffieconcept van CoffeeClick zorgt voor duidelijkheid en inzicht in de kosten, dus geen verrassingen achteraf. Als centraal punt van alle tennisverenigingen in Nederland heeft de KNLTB met deze samenwerking de eerste stap gezet naar (h)eerlijke koffie op iedere tennisvereniging.

Het unieke koffieconcept heeft als belangrijkste kenmerk: Geen verrassingen achteraf! CoffeeClick heeft alle facetten van de koffie industrie in eigen beheer. Van wekelijks vers gebrande koffiebonen, hoogwaardige espressoapparatuur uit eigen productielijn, alle nodige toebehoren, tot de perfecte inhouse serviceverlening. Alles voor een vaste all-in prijs per kopje! Elke vereniging die kiest voor het CoffeeClick concept weet dus voortaan exact wat er wordt verdiend aan een heerlijk kopje verse bonenkoffie.

CoffeeClick biedt de vereniging fantastische producten, een transparant verdienmodel en een tevreden bezoeker. De slogan luidt dan ook niet voor niets: “It’s all in the Click!”

Diverse apparatuur- en smaak mogelijkheden zorgen ervoor dat het concept van CoffeeClick geschikt is voor iedere vereniging. De adviseurs bekijken samen met u aan de hand van de wensen van de vereniging wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer een vereniging kiest voor CoffeeClick krijgen zij er, behalve (h)eerlijke verse bonenkoffie en tevreden supporters, ook een nieuwe sponsor bij! Kiest u voor bord-, shirt-, bal-, of toernooi sponsoring? Alles is mogelijk.

(H)eerlijke bonenkoffie, hogere kantineomzet en CoffeeClick als sponsor van uw vereniging? Neem contact op en informeer over de mogelijkheden.