Kia

Kia is de official car supplier van de tennisbond en heeft zich tevens verbonden aan de Tenniskids World Tour. Het partnership richt zich op de tennissende jeugd en families en de verenigingen.

Kia & Tennis. It’s a love game

Kia is al jaren sterk verbonden aan het tennis. Eerder maakte Kia Motors bekend dat het haar global partnership met de Australian Open verlengt tot en met 2023. Daarnaast heeft Kia onder andere 16-voudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal als ambassadeur.

Kia & de KNLTB

Als official car supplier wordt Kia ingezet in het wagenpark van de KNLTB en kunnen talenten en profspelers tegen een aantrekkelijk aanbod een Kia leasen.

Door het partnership met Kia kan de KNLTB de Tenniskids World Tour nog sterker neerzetten en Tenniskids nog meer promoten door het hele land en daardoor bereikbaar maken van kinderen.

Werken aan dromen

Kia is pas sinds 1993 actief in Nederland, maar beleeft een ongekende opmars in de concurrerende automarkt. Inmiddels is Kia door succesvolle modellen als de Kia Niro en Sportage de nummer vijf in Nederland geworden. Kia heeft dit succes mede te danken aan door bewust dingen anders en beter te doen dan concurrenten. Mede hierdoor mag Kia zich de challenger van de traditionele markt noemen.

Ook de KNLTB is bezig met bewust zaken te veranderen en anders te doen. In die samenwerking hebben Kia en de KNLTB elkaar gevonden. Samen bouwen aan successen!