STOX Energy Socks

STOX Energy Socks is de compressiesokkenleverancier van de KNLTB.

Partnership

STOX Energy Socks luidde zijn samenwerking als Official Socks Supplier van de KNLTB afgelopen juni op het Libéma Open in. STOX maakt hoogwaardige medische modieuze sokken waarvan de voordelen aantoonbaar bijdragen aan een betere gezondheid. Voor veel liefhebbers van de tennis sport een geschenk uit de hemel. En daarom heeft de tennisbond, na vele tests met diverse tennissers en na hun positieve reviews, een samenwerking met deze compressiesokken leverancier gesloten!

Werking van Energy Socks

De high performance sokken bevorderen de bloedsomloop en voeren afvalstoffen sneller af vanuit de benen, waardoor je je fitter en vitaler voelt. Trainers ervaren minder vermoeide, zware opgezwollen onderbenen bij lang staan en een verhoogde productiviteit en focus. Voor tennissers leidt dit tot minder spierpijn en sneller herstel na inspanning, minder prestatieverlies de day-after en een beter algeheel welbevinden (vanwege minder achterblijvende afvalstoffen in het been).

Ledenvoordeel

Speciaal voor de tennisbond komt STOX met een tennis lijn die zal worden uitgereikt aan tennistrainers door het hele land, aangesloten bij de KNLTB. Vanaf augustus zal deze collectie ook online verkrijgbaar zijn op stoxenergy.com. Daarnaast zullen leden kunnen profiteren van promotionele acties via de diverse kanalen van de KNLTB.