KNLTB Afhangbord

De georganiseerde sport in Nederland is in verandering. Ook binnen de tennissport is deze ontwikkeling duidelijk zichtbaar. Tennissers stellen nieuwe eisen aan verenigingen als het gaat om flexibiliteit, snelheid en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Daarom streeft de KNLTB naar één grote tenniscommunity waarin alle verenigingen en leden direct met elkaar in verbinding staan. Een systeem dat voorziet in alle wensen van spelers en clubs én klaar is voor de toekomst. Het nieuwe KNLTB Afhangbord is een belangrijk onderdeel van deze missie.

 

Snel en eenvoudig een baan reserveren

Heeft jouw club net zoals honderden andere verenigingen gekozen voor het KNLTB Afhangbord? Dan geeft dat jou de mogelijkheid om met je KNLTB-pas eenvoudig een baan te reserveren. Het grote 22” scherm biedt meer mogelijkheden dan afhangen alleen. Zo kun je er terecht voor tennisnieuws en mooie aanbiedingen van sponsoren.

In verbinding met KNLTB ClubApp

Het KNLTB Afhangbord staat direct in verbinding met de KNLTB ClubApp. Zo reserveer je vanaf iedere locatie snel en gemakkelijk een baan. Veel tennisplezier!