MijnKNLTB.nl

Met het platform MijnKNLTB.nl zijn we de verenigingen, leden en tennisleraren van dienst. Voor zowel tennissers, functionarissen en tennisleraren is MijnKNLTB.nl een belangrijke website.

Inlogproblemen MijnKNLTB.nl

Heb je problemen met inloggen op MijnKNLTB.nl? Klik hier om naar een overzicht van meest voorkomende problemen met het nieuwe systeem te gaan.

Tennissers

Tennissers vinden op MijnKNLTB.nl allerlei nuttige informatie, waaronder hun actuele rating, spelersprofiel en verenigingsinformatie. Ook is het mogelijk om je via MijnKNLTB.nl in te schrijven voor toernooien, ranglijsten op te vragen en de tussenstand in jouw competitiepoule te raadplegen.

Mijn Rol

Als je actief bent als functionaris of tennisleraar bij een tennisvereniging, vind je binnen MijnKNLTB.nl onder Mijn Rol exclusieve informatie, handleidingen en het laatste nieuws dat voor persoonlijke activiteiten als bijvoorbeeld ledenadministrateur, verenigingscompetitieleider (VCL) of tennisleraar van belang is.

Bestuurders kunnen vanaf nu via MijnKNLTB inschrijven voor cursussen en workshops. Handig en snel. Je kunt tot de sluitingsdatum zelf aanpassingen doen in jouw inschrijving zonder tussenkomst van een medewerker van de KNLTB. Hoe je dat doet lees je hier

Tennisleraren

Alle tennisleraren dienen hun (nieuwe) licentie online aan te vragen via MijnKNLTB.nl. De handleiding voor het aanvragen van de licentie helpt u de stappen in MijnKNLTB en ServIT goed te doorlopen.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Mail jouw vraag dan naar ledenservice@knltb.nl. Vermeld altijd uw naam, bondsnummer en/of verenigingsnummer zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.MijnKNLTB.nl

Ga naar MijnKNLTB.nl

Inlogproblemen MijnKNLTB

Hier vind je oplossingen voor bekende problemen met het nieuwe systeem