Indeling Voorjaarscompetitie 2018 bekend!

Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2018 en de Padel Voorjaarscompetitie staat online. Je kan de indeling bekijken in de nieuwe MijnKNLTB omgeving. Deze nieuwe site kun je bereiken via mijnknltb.toernooi.nl. De site is overzichtelijk en eenvoudig en werkt prettig op desktop, tablet én mobiel.

Hoe vind ik mijn competitie-indeling? 

Jouw competitie-indeling vind je eenvoudig via mijnknltb.toernooi.nl. Mocht je jouw indeling niet kunnen vinden, raadpleeg dan het stappenplan Wedstrijdprogramma Competitie. Algemene informatie over de Voorjaarscompetitie vind je hier.

Vanaf één week voor de competitie kun je hier ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden. Wanneer je de gegevens van de vereniging of aanvoerder van één van jouw tegenstanders wil vinden moet je eerst een account aanmaken. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan ‘Account registreren’.

Tip: Klik op het hartje achter jouw team en maak hem favoriet. Op deze manier blijft jouw indeling altijd als eerste verschijnen. 

Actualiteit MijnKNLTB app

Door de overstap naar de nieuwe MijnKNLTB omgeving is de MijnKNLTB app op dit moment qua gegevens niet actueel. Vanaf medio maart is de app weer bijgewerkt. Tijdens de competitie kan je de wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen weer bekijken via deze app.

Nieuwe MijnKNLTB omgeving

De nieuwe MijnKNLTB omgeving is onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tennis community te creëren dat voorziet in alle wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst. Zo kunnen we jou nog beter bedienen! Vandaar dat vanaf 13 februari het oude MijnKNLTB.nl niet meer beschikbaar is.

De voordelen van de Nieuwe MijnKNLTB omgeving:

  • Het inzien van indelingen en uitslagen van KNLTB competities;
  • Inschrijven voor rating toernooien;
  • Al je wedstrijden staan overzichtelijk bij elkaar;
  • Uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten.