Special Heroes Nederland

Sinds september 2015 werken de KNLTB en Special Heroes Nederland samen met als doel om kinderen en jongeren met een verstandelijke en auditieve beperking en/of gedragsproblemen aan het tennissen te krijgen. Dit heeft geleid tot Tenniskids@school ft. Special Heroes!

Speciaal onderwijs en tennisclubs werken samen

Vanaf 2016 tot en met het najaar 2017 zijn er op meer dan 10 scholen uit het speciaal onderwijs tennislessen verzorgd in samenwerking met een tennisvereniging uit de buurt. De samenwerking bevat voor de clubs en scholen een aantal voordelen:

  • Financiële ondersteuning voor verenigingen vanuit de KNLTB
  • Beschikbaar tennis- en lesmateriaal

Voor startende verenigingen van Tenniskids@school ft. Special Heroes is het mogelijk om gratis een Tenniskids@school pakket te ontvangen (zolang de voorraad strekt). Dit aanbod is mede mogelijk gemaakt door Menzis, partner van Special Heroes Nederland en jeugdpartner van de KNLTB. Het pakket bestaat uit Tenniskids tennismaterialen zoals 8 minirackets, zachtere ballen, pylonnen, een lesmap en diploma’s. De pakketten zijn in te zetten voor lessen op school, een leuke afsluitende dag op de tennisvereniging en voor kennismakingslessen op de vereniging.

Interesse?

Heb je vragen over Tenniskids@school ft. Special Heroes of wil je als club samenwerken met een school (speciaal onderwijs) bij jullie in de buurt? Neem dan contact op via g-tennis@knltb.nl of bel naar 088 130 26 00. We helpen je graag!