Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

"Na één jaar doe ik al mee"

Doe je ook mee?

Tennis is groot in Nederland: het is de tweede georganiseerde sport van Nederland. Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig. Of je nou een jongen of meisje bent, arm of rijk, blond of donker, jong of oud, fit of met een beperking. Tennis is er voor iedereen!

Dat tennis zo populair is komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer je wilt, het biedt voldoende uitdaging en zo blijkt uit onderzoek: tennis is ook nog eens de gezondste sport. Door de omvang en de brede afspiegeling van de samenleving kan tennis als geen andere sport mensen verbinden en verenigen, ongeacht leeftijd, afkomst en geslacht. Hoe hard het er op de baan ook aan toe kan gaan, na afloop is er altijd een drankje drinken met de tegenstander. 

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

Marieke is één van de 200.000 competitiespelers of 150.000 toernooispelers die haar grenzen verlegt. Ze had nooit gedacht dat ze na een jaar al wedstrijden zou spelen. Tennis geeft haar vertrouwen. Door wedstrijden te spelen verbeter je jezelf en hierdoor krijg je meer plezier in de sport. Daarnaast leer je eenvoudig nieuwe mensen kennen. Dat maakt tennis niet alleen uitdagend, maar ook heel gezellig. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou!

Doe je ook mee?

Nieuwsgierig naar waar jij wedstrijden kan gaan spelen? Ontdek hieronder het wedstrijdaanbod voor starters of informeer bij jouw vereniging naar het wedstrijdaanbod van de club. 
 

Competitie

Ontdek het competitieaanbod voor starters

Toernooien

Ontdek waar je in jouw buurt wedstrijden kan spelen