Jeugd Circuit & Masters

Jeugd Circuit & Masters

Ben jij de beste van jouw provincie?

Jeugd Circuit & Masters

Ben jij jonger dan 18 jaar, speel je veel wedstrijden en vind je het leuk om te singelen of te dubbelen? Doe dan tijdens de zomermaanden mee aan het toernooicircuit! Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en dubbelspel onderdeel van een Open Junioren Toernooi. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de Jeugdmasters, om zo mee te strijden voor de felbegeerde titel: Jeugdmaster en alle andere mooie prijzen.

Het toernooicircuit vindt plaats in 12 provincies met als afsluiting de Jeugdmasters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het toernooicircuit én de meeste punten hebben behaald voor de ranglijst, worden uitgenodigd voor de Jeugdmasters. 

Toernooicircuit

Alle enkel- en dubbelspelonderdelen (met uitzondering van het gemengd dubbelspel) van toernooien, vanaf week 1 t/m week 35, tellen mee voor het toernooicircuit 2019. Voor iedere deelname aan een enkel- en dubbelpartij scoor je punten voor de ranglijst. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hieronder vind je een overzicht van alle provincies, klik op de betreffende provincie en je vindt alle informatie inclusief de lijst met toernooien die meetellen voor het circuit van die provincie.

Jeugdmasters

Landelijk worden alle Masters georganiseerd in week 38 (16 t/m 22 september 2019). In iedere provincie worden de Jeugdmasters gespeeld op één vereniging.  

Inschrijven Jeugdmasters

Inschrijven betekent niet automatisch dat je mee mag doen aan de Jeugdmasters. Op basis van het aantal punten en de plek op de ranglijst worden uiteindelijk de beste spelers en speelsters die zich hebben ingeschreven, geselecteerd om mee te doen. Via MijnKNLTB kun je inschrijven voor de Masters van jouw provincie. Door te klikken op de betreffende provincie vind je ook meer informatie over de inschrijving.

Ranglijst

Elke dinsdag wordt er een nieuwe circuitranglijst gepubliceerd op MijnKNLTB (onder Ranking). Klik op de ranglijst van jouw provincie om je plek op de ranglijst te bekijken. De ranglijsten van de jeugd kun je terugvinden onder die van de senioren. 

Noord-Brabant

Alle informatie over de Jeugdmasters in Noord-Brabant. 

Groningen

Alle informatie over de Jeugdmasters in Groningen. 

Gelderland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Gelderland. 

Drenthe

Alle informatie over de Jeugdmasters in Drenthe. 

Overijssel

Alle informatie over de Jeugdmasters in Overijssel. 

Friesland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Friesland 

Limburg

Alle informatie over de Jeugdmasters in Limburg. 

Noord-Holland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Noord-Holland. 

Flevoland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Flevoland. 

Zuid-Holland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Zuid Holland. 

Utrecht

Alle informatie over de Jeugdmasters in Utrecht. 

Zeeland

Alle informatie over de jeugdmasters in Zeeland.