Jeugd Circuit & Masters 2018

Jeugd Circuit & Masters 2018

Behoor jij tot de beste van jouw district?

Jeugd Circuit & Masters

Ben jij jonger dan 18 jaar, speel je veel wedstrijden en vind je het leuk om te singelen? Doe dan tijdens de zomermaanden mee aan het toernooicircuit! Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkelspel onderdeel van een open jeugdtoernooi. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de Jeugdmasters, om zo mee te strijden voor de felbegeerde titel: Master 2018 en alle andere mooie prijzen.

Het toernooicircuit vindt plaats in 14 districten met als afsluiting de Jeugdmasters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het toernooicircuit én de meeste punten hebben behaald voor de ranglijst, worden uitgenodigd voor de Jeugdmasters. Klik hier voor de circuitbepalingen voor alle circuits. 

Toernooicircuit

Alle enkelspelonderdelen van toernooien, vanaf week 1 t/m week 35, tellen mee voor het toernooicircuit 2018. Voor iedere deelname aan een enkelpartij scoor je punten voor de ranglijst. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hieronder vind je een overzicht van alle districten en er is per district een lijst gepubliceerd met alle toernooien die meetellen voor het circuit. 

Jeugdmasters

Landelijk worden alle Masters georganiseerd in week 38 (17 t/m 23 september), behalve de Jeugdmasters in Limburg. Die worden gecombineerd met de L.J.T.C. in week 42. In ieder district worden de Jeugdmasters gespeeld op één tennisclub. Hieronder vind je een overzicht op welke club in jouw regio de Jeugdmasters worden georganiseerd.

Inschrijven Jeugdmasters

Inschrijven betekent niet automatisch dat je mee mag doen aan de Jeugd Masters. Op basis van het aantal punten en de plek op de ranglijst worden de beste spelers en speelsters die zich hebben ingeschreven, geselecteerd om mee te doen. In de weken voorafgaand aan het toernooi ontvang je de definitieve bevestiging voor jouw deelname als je tot deze geselecteerde groep behoort. Klik hier om je in te schrijven voor de Jeugdmasters van jouw district. 

Ranglijst

Elke woensdag wordt er een nieuwe circuitranglijst gepubliceerd op MijnKNLTB (onder Ranking). Klik op de ranglijst van jouw district om je plek op de ranglijst te bekijken. De ranglijsten van de jeugd zitten onder die van de senioren. 

Centraal-Brabant

Alle informatie over de Jeugdmasters in Centraal-Brabant. 

Den Haag

Alle informatie over de Jeugdmasters in Den Haag. 

Gelderland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Gelderland. 

Groningen/ Drenthe

Alle informatie over de Jeugdmasters in Groningen/ Drenthe. 

IJmond

Alle informatie over de Jeugdmasters in IJmond. 

Leiden

Alle informatie over de Jeugdmasters in Leiden. 

Limburg

Alle informatie over de Jeugdmasters in Limburg. 

Noord-Holland Noord

Alle informatie over de Jeugdmasters in Noord-Holland Noord. 

Oost-Brabant

Alle informatie over de Jeugdmasters in Oost-Brabant. 

Overijssel

Alle informatie over de Jeugdmasters in Overijssel. 

Rotterdam

Alle informatie over de Jeugdmasters in Rotterdam. 

Utrecht

Alle informatie over de jeugdmasters in Utrecht. 

Zeeland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Zeeland

West-Brabant

Alle informatie over de Jeugdmasters in West-Brabant.