Jeugd Circuit & Masters

Jeugd Circuit & Masters

Ben jij de beste van jouw provincie?

Jeugd Circuit & Masters

Ben jij jonger dan 18 jaar, speel je veel wedstrijden en vind je het leuk om te singelen of te dubbelen? Doe dan tijdens de zomermaanden mee aan het toernooicircuit! Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkelspel onderdeel van een open Junioren toernooi. Hoe hoger je positie op de ranglijst, des te groter is de kans dat je wordt uitgenodigd voor de Jeugdmasters, om zo mee te strijden voor de felbegeerde titel: Master 2019 en alle andere mooie prijzen.

Het toernooicircuit vindt plaats in 12 provincies met als afsluiting de Jeugdmasters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het toernooicircuit én de meeste punten hebben behaald voor de ranglijst, worden uitgenodigd voor de Jeugdmasters. Klik hier voor de circuitbepalingen voor alle circuits. 

Toernooicircuit

Alle enkelspelonderdelen van toernooien, vanaf week 1 t/m week 35, tellen mee voor het toernooicircuit 2018. Voor iedere deelname aan een enkelpartij scoor je punten voor de ranglijst. Hoe meer punten je scoort, hoe hoger je positie op de ranglijst. Hieronder vind je een overzicht van alle provincies en er is per provincie een lijst gepubliceerd met alle toernooien die meetellen voor het circuit. 

Jeugdmasters

Landelijk worden alle Masters georganiseerd in week 38 (17 t/m 23 september), behalve de Jeugdmasters in Limburg. Die worden gecombineerd met de L.J.T.C. in week 42. In iedere provincie worden de Jeugdmasters gespeeld op één vereniging. Hieronder vind je een overzicht op welke club in jouw provincie de Jeugdmasters worden georganiseerd.

Inschrijven Jeugdmasters

Inschrijven betekent niet automatisch dat je mee mag doen aan de Jeugd Masters. Op basis van het aantal punten en de plek op de ranglijst worden de beste spelers en speelsters die zich hebben ingeschreven, geselecteerd om mee te doen. In de weken voorafgaand aan het toernooi ontvang je de definitieve bevestiging voor jouw deelname als je tot deze geselecteerde groep behoort. Klik hier om je in te schrijven voor de Jeugdmasters van jouw provincie. 

Ranglijst

Elke woensdag wordt er een nieuwe circuitranglijst gepubliceerd op MijnKNLTB (onder Ranking). Klik op de ranglijst van jouw provincie om je plek op de ranglijst te bekijken. De ranglijsten van de jeugd zitten onder die van de senioren. 

Noord-Brabant

Alle informatie over de Jeugdmasters in Noord-Brabant. 

Groningen

Alle informatie over de Jeugdmasters in Groningen. 

Gelderland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Gelderland. 

Drenthe

Alle informatie over de Jeugdmasters in Drenthe. 

Overijssel

Alle informatie over de Jeugdmasters in Overijssel. 

Friesland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Friesland 

Limburg

Alle informatie over de Jeugdmasters in Limburg. 

Noord-Holland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Noord-Holland. 

Flevoland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Flevoland. 

Zuid-Holland

Alle informatie over de Jeugdmasters in Zuid Holland. 

Utrecht

Alle informatie over de Jeugdmasters in Utrecht. 

Zeeland

Alle informatie over de jeugdmasters in Zeeland.