gravel sleepnet

Ledenpanel

Wil jij jouw mening geven over producten, diensten en beleidskeuzes van de KNLTB? Wil je jouw ideeën delen met ons? Meld je aan voor het KNLTB Ledenpanel!

De KNLTB is er voor alle tennissers en padellers. Bij het maken van keuzes over het te voeren beleid is het dan ook van groot belang te weten welke wensen er onder spelers leven en wat de meningen zijn over de huidige koers. De KNLTB wil via het Ledenpanel te weten komen wat er leeft en speelt bij de tennissers en de padelspelers, zodat we iedereen nog beter kunnen bedienen.

Hoe werkt het?

Ongeveer vier tot twaalf keer per jaar nodigen we je uit om deel te nemen aan onze onderzoeken. Dit kan variëren van een paar vragen tot een uitgebreid onderzoek of een poll. In het panel zullen niet alleen bestaande producten en diensten worden onderzocht, maar ook nieuwe en toekomstige ideeën getoetst worden.
Deelname aan het KNLTB ledenpanel is vrijblijvend. Je hoeft dus niet aan alle onderzoeken mee te doen. De tijd die nodig is om aan een onderzoek deel te nemen, hangt erg af van het onderwerp en het soort onderzoek. In de uitnodigingsmail voor elk onderzoek staat een tijdsindicatie. 

Aanmelden

Ben jij een tennisser en/of padeller met een mening over alles wat met tennis en padel te maken heeft? Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij samen met de KNLTB tennis en padel voor iedereen nog leuker maken? Meld je dan aan voor het Ledenpanel via het onderstaande formulier. 

Aanmeldingsformulier KNLTB Ledenpanel