Veel activiteiten rondom tennistoernooi Ricoh Open

De Ricoh Open Grass Court Championships is niet alleen het enige gemengde ATP/WTA-toernooi van Nederland, maar bovendien het enige grote grastoernooi binnen de landsgrenzen. Naast internationaal toptennis (van 6 tot en met 12 juni) op het terrein van Autotron Rosmalen is er volop actie te beleven voor de bezoekers.

Kinderen kunnen zich uitleven op de zogenaamde Tenniskidsbaantjes, er is beachtennis plus een padelbaantje, er worden clinics gegeven aan scholen (op maandag, dinsdag en vrijdag) en tijdens Kidsday (woensdag) is er onder meer een persconferentie voor de kinderen met echte profs die vragen beantwoorden. Net als tijdens Davis Cup en Fed Cup-weekeinden is er ook weer een KNLTB Volley Challenge (zie foto) voor jong en oud.

Voor de oudere kinderen is er op zakelijk gebied een wereld te winnen. Direct naast de plek waar door de tenniss(t)ers topsport wordt bedreven ontstaat een unieke (net)werkomgeving- en ervaring met vernieuwende werkplekken, netwerkfaciliteiten, een expo met de laatste technologieën op het vlak van werk, en inspiratiesessies over werken en leven. Maar er kan ook gewerkt worden. Want de Open Workspace op Ricoh Open is dit jaar een Seats2meet Pop Up locatie.

Seets2meet.com biedt een goede, door Ricoh uitgeruste werkplek -uiteraard met wifi en een heerlijke kop koffie of thee- in de bruisende omgeving van de Open Workspace. U ontvangt daarbij gratis een Ricoh Open Promenadekaart. Met deze kaart heeft u toegang tot een groot deel van het tennistoernooi-terrein (met uitzondering van het Centre Court en VIP Village). U kunt dus ook de internationale tennistoppers in actie zien. In de Open Workspace zijn er ook elke dag gastsprekers, waaronder de CEO van Ricoh Nederland, Mark Boelhouwer.

Ga voor meer informatie naar de toernooiwebsite.