Kaartverkoop Davis Cupduel met Tsjechië donderdag 6 juli van start

Ben jij erbij in september om het Nederlands Davis Cupteam aan te moedigen in de wedstrijd tegen Tsjechië? Zorg dan dat je donderdag 6 juli klaar zit, want dan start de online ticketverkoop via KNLTB.nl. 

Voor de allergrootste fans die vanaf 2014 bij KNLTB evenementen zijn geweest, is er een pre-sale. Zij kunnen op dinsdag 4 en woensdag 5 juli tickets kopen. Klik hier voor een overzicht van de ticketprijzen.

Wereldgroep

Het Nederlands team onder leiding van captain Paul Haarhuis strijdt van 15 tot en met 17 september op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag voor een plek in de Wereldgroep.

Nederland en Tsjechië speelden zes keer eerder tegen elkaar in de Davis Cup. De onderlinge tussenstand is 5-1 in het voordeel van Tsjechië. In 2014 speelden de twee landen voor de laatste keer tegen elkaar, waarin Tsjechië met 3-2 won.

Tsjechië is de huidige nummer 9 van de wereldranglijst, en heeft met Tomas Berdych, de nummer 14 van de wereldranglijst, een sterke lijstaanvoerder in de gelederen. Nederland staat op plek 20 van de wereldranglijst.

Zorg dat je bij dit geweldige tennisevenement in eigen land bent en steun de Oranje mannen!